Canım kızın nasıl oldu çok geçmiş olsunGünaydınnn
Üst kat bitti komple, bitek alt katta soba yandığı için orasinida yapıcam kismetse buhafta 2günümü alır,diger hafta mevlit düşünüyorum Allah izin verirse aşureli@Elif_Eylul bittimi işler....temiz temiz otur
Allah temiz temiz oturtturmayı nasip etsin... aşureyi de pek severim benim adimada ye.... Allah kabul etsin mevlidiniÜst kat bitti komple, bitek alt katta soba yandığı için orasinida yapıcam kismetse buhafta 2günümü alır,diger hafta mevlit düşünüyorum Allah izin verirse aşureli
Amin canim sağolasınAllah temiz temiz oturtturmayı nasip etsin... aşureyi de pek severim benim adimada ye.... Allah kabul etsin mevlidini
Sağol canım çok şükür daha iyiCanım kızın nasıl oldu çok geçmiş olsun
Aa ne güzel düşünmüşsün Rabbim şimdiden kabul eylesinÜst kat bitti komple, bitek alt katta soba yandığı için orasinida yapıcam kismetse buhafta 2günümü alır,diger hafta mevlit düşünüyorum Allah izin verirse aşureli
Amin canım insaAllah uzun zamandır okutmadimAa ne güzel düşünmüşsün Rabbim şimdiden kabul eylesin
Gözün aydın canım haftaya salı’da bizimkiler gelecek ama uçakla nasipseİyiyim şükür canım
Sorma yaa bayramda kaynım geldi bizde kaldı sonra hastalandım falan temizlik yapıyorum 1 haftadır ,bayramdan önce de yapmıştım da, düğün olacak ya yine yapayım gelen giden olur temiz olsun dedim
Hayırlısıyla ailem de yarın arabayla yola çıkacak izine gelecekler hafta içi Çarşamba veya Perşembe gibi burda olurlar inşAllah
Bende iyiyim şükür abla
Sagol canımPaşaya bak maşallah
Amaan kız geçmiş olsuuun noldu yineUfff Bnm kız yine hasta oldu galiba
Akşam üstünden beri 3. Kusması
Geçmiş olsun kız gördüm allah yardımcıları olsunBursada da heryer yanıyor zor söndürüyorlar,köyde ananos yapiyorlar boyna insanlar evlerini boşalmış
Çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallahİlaç verdiler bn başında şüphelenip götürdüğüm için serum verilmedi
Üst kat bitti komple, bitek alt katta soba yandığı için orasinida yapıcam kismetse buhafta 2günümü alır,diger hafta mevlit düşünüyorum Allah izin verirse aşureli
Sağol canım çok şükür daha iyiSagol canım
Amaan kız geçmiş olsuuun noldu yine
Geçmiş olsun kız gördüm allah yardımcıları olsun
Çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
aşure yemeye bende geleyimmi Allah kabul etsin simdiden bende haaftaya ablamın geldigi güne düşünüyorum
Gel canim beklerim sağolasinSagol canım
Amaan kız geçmiş olsuuun noldu yine
Geçmiş olsun kız gördüm allah yardımcıları olsun
Çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
aşure yemeye bende geleyimmi Allah kabul etsin simdiden bende haaftaya ablamın geldigi güne düşünüyorum
Hadi bakalim hayırlısı olsunYarına randevu aldık.
Sünnet için. Sabah 9 / 9 buçuk gibi .
Hayırlı olsunYarına randevu aldık.
Sağol .Hadi bakalim hayırlısı olsun
Hayırlı olsun
Hayırlısı olsun insallah canımYarına randevu aldık.