Maşallah maşallah....elinden de gelmeyen yok...kocan oglun nerdeler3kapıyı boyadim anamm ben bende degilim mechullerdeyim
Maşallah maşallah....elinden de gelmeyen yok...kocan oglun nerdeler3kapıyı boyadim anamm ben bende degilim mechullerdeyim
Onlar incir asmaya gittiler sabah bende kapılara giristim bitti,yarin usta gelicek tavanı yapıcak,arka kapı degiscekMaşallah maşallah....elinden de gelmeyen yok...kocan oglun nerdeler
Allah kolaylık versinOnlar incir asmaya gittiler sabah bende kapılara giristim bitti,yarin usta gelicek tavanı yapıcak,arka kapı degiscek
Amin canim sağolAllah kolaylık versin
İyiyim bende diyet spor kilo vermeye çalışıyorum...temmuzda memlekete gideceğiz o zamana kadar verebildiğim kadar kilo vermeye gayret ediyorum...Amin canim sağol
Sen neler yapiyorsun
Hâlaa spor devam ediyormu pilin bitmedimi aİyiyim bende diyet spor kilo vermeye çalışıyorum...temmuzda memlekete gideceğiz o zamana kadar verebildiğim kadar kilo vermeye gayret ediyorum...
Bir ara bırakmıştım sonra kilo vermek için diyetisyenle çalışmaya başladım o gazla devam ediyorum çok şükürHâlaa spor devam ediyormu pilin bitmedimi a
Memlekete gidince yicen diyemi veriyorsun
Sabah k.k. baktim. Niye grupları kapanmış ya orada da kilo vermek için neresi var bilmem herkes ayrı takılıyorKeske burayada gelip selam verse eskiler
Geçen sene annemin evinde diyet yapmaya çalıştım hiç olmadı iki ileri bir geri bu sene önden zayıflayıp orada kilomu korumaya çalışacağımHâlaa spor devam ediyormu pilin bitmedimi a
Memlekete gidince yicen diyemi veriyorsun
Ciko orda hilal orda ama gelip selam verse oda gelmiyorSabah k.k. baktim. Niye grupları kapanmış ya orada da kilo vermek için neresi var bilmem herkes ayrı takılıyor
Iyi hadi masallah devam et böyleBir ara bırakmıştım sonra kilo vermek için diyetisyenle çalışmaya başladım o gazla devam ediyorum çok şükür
Bende yeni hesap açıp kilo vermek için başlasam mi orda dedim... baktım heryer kapanmış içim almadı vazgectimCiko orda hilal orda ama gelip selam verse oda gelmiyor
Aç git canim ciko o takimda git sendeBende yeni hesap açıp kilo vermek için başlasam mi orda dedim... baktım heryer kapanmış içim almadı vazgectim
İçim almadı hevesim gelmedi.eylule Allah kerim...Aç git canim ciko o takimda git sende
Çiko gelmediğine göre eridiAç git canim ciko o takimda git sende
Yaz gününde nerden soğuk aldın ayolBnde soğuk aldım galiba heryerim ağrıyor
Eridi gözükmüyor diyorsunÇiko gelmediğine göre eridi
Ya çok rüzgarlı burası ceyranda galiba kaldımYaz gününde nerden soğuk aldın ayol