Antepliseda
Daimi Üye
Günaydın
Hayırlı cumalarr
Hayırlı cumalarr

Evet yeni dogan aknesi diye geçiyotYenidoğan sivilcesi olabilir atsana bana bi. Yarın doktora gidicem gösteririm
Ne güzel işte dinlenirsinGünaydın...24 ziyaretçi ve ben...okullar kapanıyor....herkes evde yaz mesaisi başlıyor![]()
![]()
![]()
Baktım aksam mustelanın varmis öyle losyonu sampuanı bepantholde var galiba onau incelemedimKız yok süt ürünü böyle yapar mı
Belli egzama sen cildiyeye götür
Atopik cilt için losyon şampuan kullan
Biz linola kullandık şampuan + vucüt losyonu olarakBaktım aksam mustelanın varmis öyle losyonu sampuanı bepantholde var galiba onau incelemedim
Bnde evde ekmek arası yiyorum peynir domates salatalık kahvaltım gel sana da yapardımKarne alınca kahvaltıya kahveye geldik
Gözleme yedimki ben aBnde evde ekmek arası yiyorum peynir domates salatalık kahvaltım gel sana da yapardım![]()
Bnce normal çünkü herşey aşırı pahalı olduğu için bu naylon mu yıkanabilen bişey mi kumaş mıEkli dosyayı görüntüle 47226 şu mutfak masamın örtüsü. ilk çeyiz zamanı annem bunu 130/150 tl arası bi fiyata almıştı.
Şuan benim evimin yakınındaki dükkanda metresine 200 tl diyorlar.
kenarı dantelsiz olsun dedim düz şeffaf ona da 200 tl dedi .. Düz şeffaf olanı alabilseydim annem bundaki danteli çıkartıp ona dikerdi ayarlardı. Kısmet sizce 200 tl demesi normal mi
Benim bu kullandığım örtü biraz eskidi.
değiştircektim.
Geri kaldı birde çarşı tarafına soracam.
Bezle silinebiliyor,Bnce normal çünkü herşey aşırı pahalı olduğu için bu naylon mu yıkanabilen bişey mi kumaş mı
Afiyet olsunKarne alınca kahvaltıya kahveye geldik
Sagol canimAfiyet olsun
Normal örtü olarak bişi kullansan yedekli yıka kullan daha iyi olmaz mı@Bitterçikilata bilmeden üzerine tencereyi biraz sıcakken koydum.
Örtünün üzeri eridi bi şekil oluştu üstünde.
bende o köşeyi görünmeyecek tarafa getiriyorum .
Bakacağım evet .Normal örtü olarak bişi kullansan yedekli yıka kullan daha iyi olmaz mı
Doğrudur sıcağa dikkat etmek gerekir