Elif_Eylul
Daimi Üye
- #87.781
Ben evde okutmaktansa salonda okuttum vallaAy yok ya yapılmaz gördümde onun yerine bi ihtiyaç sahibine yardım yap en güzeli
Ben evde okutmaktansa salonda okuttum vallaAy yok ya yapılmaz gördümde onun yerine bi ihtiyaç sahibine yardım yap en güzeli
Şimdi daha iyi anladım evettYani evin her bir haltı sende çocuk yemek market pazar iç ve dış isler bakanı sen oluyorsun malesefki,adam seriyor naşağı yatiyor a
Benimkinde çok olmuştuÇocuklarınız bebekken diş zamanı dişi damağı kaşınıp ağrıdığında bazen meme emmemezlik yaptı mı merak ettim ?
Arada oldumu ?
Bugün gündüz umut pek emmedi de .Benimkinde çok olmuştu
Yorgunluktan ölüyoruuumm sen nasılsınızzNasılsınız karı bayanı
Ben de eşime diyorum aklı olan baba olurncjnccBnde bazen diyorum keşke baba olaydım
Ama gerçi hem ana hem baba sayılırım
Dişleri kaşınıyordur emmek istemiyordur,bazende sadece memeye dayanır çocuklar agrısı falan oluncaBugün gündüz umut pek emmedi de .
Mamayı genelde doymadığı için içiyor.
Birde ara öğünlerini ek gıdasını falan yedi.
Sadece bugün emmedi sütümü . Belki
Sonra kendiliğinden ister
evet anlıyorum.Dişleri kaşınıyordur emmek istemiyordur,bazende sadece memeye dayanır çocuklar agrısı falan olunca
Bnmki full memedeydiÇocuklarınız bebekken diş zamanı dişi damağı kaşınıp ağrıdığında bazen meme emmemezlik yaptı mı merak ettim ?
Arada oldumu ?
Çok ek gıda verdiysen de emmez memeyiBugün gündüz umut pek emmedi de .
Yani evin her bir haltı sende çocuk yemek market pazar iç ve dış isler bakanı sen oluyorsun malesefki,adam seriyor naşağı yatiyor a
Evet daha mantıklı tabi herşeyin şeyini çıkarıyorlar artıkAy yok ya yapılmaz gördümde onun yerine bi ihtiyaç sahibine yardım yap en güzeli
Benimki daha hırslı yapışmıştıÇocuklarınız bebekken diş zamanı dişi damağı kaşınıp ağrıdığında bazen meme emmemezlik yaptı mı merak ettim ?
Arada oldumu ?
Bugün gündüz umut pek emmedi de .
Bn öldümde torpak atan yokYorgunluktan ölüyoruuumm sen nasılsınızz
Ben de eşime diyorum aklı olan baba olurncjncc
İsilik degil ya sivilce böyle akne sarı sular cıkıyor bütün yüzünü sardı onla ugrasıyorum kac gündür günde üç kez falan yıkıyorum bel kalmadı egil dogrul öldüm valla peşinede oglan dururmu o yıkanmak istiyor pertim çıktı insallah geçer biran önceİsilik olmuştur çok mu sıcak
Çok sarıyorsan ondandır
Çok yıkamaktan olmasınnİsilik degil ya sivilce böyle akne sarı sular cıkıyor bütün yüzünü sardı onla ugrasıyorum kac gündür günde üç kez falan yıkıyorum bel kalmadı egil dogrul öldüm valla peşinede oglan dururmu o yıkanmak istiyor pertim çıktı insallah geçer biran öncecok üzülüyorum
İsilik degil ya sivilce böyle akne sarı sular cıkıyor bütün yüzünü sardı onla ugrasıyorum kac gündür günde üç kez falan yıkıyorum bel kalmadı egil dogrul öldüm valla peşinede oglan dururmu o yıkanmak istiyor pertim çıktı insallah geçer biran öncecok üzülüyorum
Bittere katılıyorum biraz yıkamasanÇok yıkamaktan olmasınn
Egzama olmuş gibi
Bnm kızın konakları geçmezdi sarmıştı heryerini
Doktora götür canım
yumurtaları sucukkla birlikte önüne koyacaksın
Evet daha mantıklı tabi herşeyin şeyini çıkarıyorlar artık
Benimki daha hırslı yapışmıştı
Çok fazla yedirme emer ek gıda sonuçta tadım aşaması doyum aşaması degil canım
Olabilir evet.Çok ek gıda verdiysen de emmez memeyi
Miktar arttıkça yemekte oluyor bebeklerde