Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Kurban bayramımız mübarek olsun 

Hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar

Hayırlısı olsun bakacak birisi var mı ?Zor zor vallah. Bir de adam 1 ağustosta iş başı yapıyorsun dedi bana iş başı dediege daha 4,5 aylık olcak
Günaydın..... herkese iyi bayramlar.... ziyaretçiler sizede iyi bayramlar....
Kurban bayramımız mübarek olsun
Hayırlı cumalar
Sağlıkla birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle
TeşekkürlerSağlıkla birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Dönmicem canım büyük konuşmıyım da şartlarımı sunarım olmadı kabul ederse belki başlarım bakıcaz artık. Olmadı başlarım emzirme izni var ya 1 yaşına kadar 1,5 saat onu kullanırım. Tabi tabi sadece anne sütüEe napacaksın kim bakcak bebeneemiyor demi?
Annem bakıcakta daha çok küçük yaa bırakamam. Eve gidince zaten bi ton ağladımHayırlısı olsun bakacak birisi var mı ?
Zor canım ya anneye de bebeğe de her vakit kıymetli göremeyeceksin gece yorgunluğu iş stresiDönmicem canım büyük konuşmıyım da şartlarımı sunarım olmadı kabul ederse belki başlarım bakıcaz artık. Olmadı başlarım emzirme izni var ya 1 yaşına kadar 1,5 saat onu kullanırım. Tabi tabi sadece anne sütü
Annem bakıcakta daha çok küçük yaa bırakamam. Eve gidince zaten bi ton ağladım
Kendileri bilir canım istemezlerse versinler çıkışımı işsizlik alırımZor canım ya anneye de bebeğe de her vakit kıymetli göremeyeceksin gece yorgunluğu iş stresi
Yani evden idare etseler ya
2 ay oldu evden başlamışsın bile bebeğinin ihtiyacı olduğu dönem kolaylık versin Rabbim
Hakkında hayırlısı olsun mayalı ponçik anasıKendileri bilir canım istemezlerse versinler çıkışımı işsizlik alırım
Doğru daha küçükteDönmicem canım büyük konuşmıyım da şartlarımı sunarım olmadı kabul ederse belki başlarım bakıcaz artık. Olmadı başlarım emzirme izni var ya 1 yaşına kadar 1,5 saat onu kullanırım. Tabi tabi sadece anne sütü
Annem bakıcakta daha çok küçük yaa bırakamam. Eve gidince zaten bi ton ağladım
Günaydın gelebilmişisnGunaydin
Sorma yaa sen olmasaydın yeni üyelik alcaktım aGünaydın gelebilmişisn
Niye noldu kiSorma yaa sen olmasaydın yeni üyelik alcaktım a