Elif_Eylul
Daimi Üye
- #87.001
Ayni anda yazmak aKimse yok mu
87.000 tebrikşşşi
Tamamdir geliyor gelmekte olan desene dikkat edin bariBizde hastaneye gittik eşim yine serum yedi enfeksiyon yükselmiş
İshal kusma
Bıktım yeminle iyi hoşta hastalıkta çekilmiyorTamamdir geliyor gelmekte olan desene dikkat edin bari
Zaten ishal kusma için gittik laf anlamıyor ki ne desem tersini yapıyorTamamdir geliyor gelmekte olan desene dikkat edin bari
Dandik bişeye benziyor nasıl?Bende biraz dizi izledim.
Now da yeni dizi çift kişilik oda
Cok tesekkür ederim canım maceralı bir dogumduYaa allah analı babalı büyütsünnn. Çok sevindim@bitter_im
Ameliyattan cıkınca beni De alttan mıncıklamışlardı. Allahtan uyuşuktum
Allah şifa versin geçmiş olsun canım ay cok zzoorr beKocam bey hasta dünden beri mahvoldum
Allahım nolur bi daha erkekler hasta olmasın
İyiyiz canım taburcu olduk sükür evimize geldik öglen 3 gibi esim corba yaptı cocug yıkadık ben dus yaptım biraz rahatladım hastaneden gelen kıyafetleri falan makinaya attim biraz uyudum esim bebelere baktı@bitter_im naptın nasılsınız
Enee iyice kötülesmis cok gecmis olsun tekrar canımBizde hastaneye gittik eşim yine serum yedi enfeksiyon yükselmiş
İshal kusma
İyi mi geceler nasıl geçiyor kalkıyor mu bebiş emmeyeİyigecelerken
Demen lazımBen şimdiden günaydın yazsam mımalum sabahlar maceralı geçiyor
Hadi iyi olmuş evde daha rahat olursunCok tesekkür ederim canım maceralı bir dogumdu
beni çok mıncıkladılar felfena oldum daha kendime gelemedim gardaşş buneedir buuu nedir
Allah şifa versin geçmiş olsun canım ay cok zzoorr be
İyiyiz canım taburcu olduk sükür evimize geldik öglen 3 gibi esim corba yaptı cocug yıkadık ben dus yaptım biraz rahatladım hastaneden gelen kıyafetleri falan makinaya attim biraz uyudum esim bebelere baktı
Enee iyice kötülesmis cok gecmis olsun tekrar canım