Hadi iyi bari evinde rahat edersin,dikkat et kendine genedeCok tesekkür ederim canım maceralı bir dogumdu
beni çok mıncıkladılar felfena oldum daha kendime gelemedim gardaşş buneedir buuu nedir
Allah şifa versin geçmiş olsun canım ay cok zzoorr be
İyiyiz canım taburcu olduk sükür evimize geldik öglen 3 gibi esim corba yaptı cocug yıkadık ben dus yaptım biraz rahatladım hastaneden gelen kıyafetleri falan makinaya attim biraz uyudum esim bebelere baktı
Enee iyice kötülesmis cok gecmis olsun tekrar canım
Geçmiş olsun canımBizde hastaneye gittik eşim yine serum yedi enfeksiyon yükselmiş
İshal kusma
Bana eğlenceli geldiDandik bişeye benziyor nasıl?
Ne ara başladın bitti kız maşallahMerhaba bahar temizliği bitirdim.
Bugün.
Dün başlamıştım .
Camları sildim halıları topladım.
Yerleri sildim.
Mutfak dolaplarını sildim. Kapaklarını .
Dün birazını yaptım umut uyudukçaNe ara başladın bitti kız maşallah
İyi mi geceler nasıl geçiyor kalkıyor mu bebiş emmeye
Eveet hemen duş falan yapmak çok iyi geldi ama yinede çok ağrım var bacaklardan igne yapmışlardı bacaklarım cok ağrıyor bide hastanedeki agrı kesicilerin etkisi geçince dikişlerim cok agrıyor bugün bakalım inşAllah şu sancılar bitsinde daha iyi olurHadi iyi olmuş evde daha rahat olursun
Misafir kabul etme biraz kendine gelene kadar
Sagol canım ev gibisi yok miss ohHadi iyi bari evinde rahat edersin,dikkat et kendine genede
Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım isminle yaşasınKızımın ismi Melis oldu
Aminnn insallah canımRabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım isminle yaşasın
Maşallah kız totisini kaşıDün birazını yaptım umut uyudukça
Bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi arkalarını sildim. buzdolabı arkasını daha önce bi gün silmiştim.
Yerlerini .
Geri ittim..
Dolapları dün sildim.
Bugün de halıları topladım
Yine umut uyurken.
Umutuda sabah yıkadım emzirdim uyumuştu.
Perdeleri cenaze olmadan önce yıkamıştım.
Kendini çok yorup kötü etme dinlen bi kaç günkalkmazmı canımm vik vik ediyor ortalıgı yıkıyor meme delisi
Eveet hemen duş falan yapmak çok iyi geldi ama yinede çok ağrım var bacaklardan igne yapmışlardı bacaklarım cok ağrıyor bide hastanedeki agrı kesicilerin etkisi geçince dikişlerim cok agrıyor bugün bakalım inşAllah şu sancılar bitsinde daha iyi olur
Sagol canım ev gibisi yok miss oh
Hayırlı olsunKızımın ismi Melis oldu
Bn evdeyim olur mu@bitter_im evdemisiniz ??