Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Neeee ayyyyMüge anlı bakıyorum, Allahım korkunç adamı öldürmüsler 11 yıldır derin dondurucuda saklıyorlarmış
Neeee ayyyyMüge anlı bakıyorum, Allahım korkunç adamı öldürmüsler 11 yıldır derin dondurucuda saklıyorlarmış
Bakma bakma insan çok etkileniyorMüge anlı bakıyorum, Allahım korkunç adamı öldürmüsler 11 yıldır derin dondurucuda saklıyorlarmış
Ayy sorma bide günlerce adami aramislar programda eski yayındanmış daha simdi ortaya çıkıyor şok oldumBakma bakma insan çok etkileniyor
İkisini aynı anda vermeseydin ilk muz mu verdin bide? Kabız yapabilirUmut mama sandalyesine oturdu bugün.
Hoşuna gitti.
ona muz elma püresi yedirdim.
Hellöööğ
Elimde bitane seccade var benim kızın öylesine yapıyorum iste aNapıyorsun çoluklu çoçuklu meşgül kadın
Kolay gelsin oohh masallah hamaratsınElimde bitane seccade var benim kızın öylesine yapıyorum iste a
Yemekleri yaptım,erik toplamaya gittik geldik,
Kimse yok bugün a
Sagol canimKolay gelsin oohh masallah hamaratsın
Erik bende siparis verdim şindi marketten
Doğurmadan yiyim memcüklerim şişmesin
Hıdrellez senlikleri var heryerde bu sene bizden pas aHava güzel ya gezmelere gitmişlerdirBenim eşim mesaide oda birazdan gelir bende yemek hazırlıcam hafif besleniyorum salata yiyorum doguma kadar bagırsaklar hafiflesin sonra wc sıkıntısı oluyor
Ayy eveett ama bu kız erken mi gelecek ne vu haller bilmiyorum gene sancım geliyorSagol canim
Doğurmadan ne yersen ye a
He ben bilmiyorum çok uzagım şenlike falanHıdrellez senlikleri var heryerde bu sene bizden pas a
Muzu daha önce tek verdimİkisini aynı anda vermeseydin ilk muz mu verdin bide? Kabız yapabilir
Ben 9ay çalıştım bisey olmadi gelmedi benimkisi evdede zaman gecirdim nerdeyse 10aylik gelcekti aAyy eveett ama bu kız erken mi gelecek ne vu haller bilmiyorum gene sancım geliyorpat diye çıkcak diye korkuyorum