Elif_Eylul
Daimi Üye
- #86.841
Oglanı 40. Haftada dogurmustumBen 9ay çalıştım bisey olmadi gelmedi benimkisi evdede zaman gecirdim nerdeyse 10aylik gelcekti a
İyi aksamlar
Vala gifler diyor romantik gifler konusunda gördüydüm onu@bitter_im yeni üye olmuş emojimi soruyor anlamadim a
Neye bozuksun don kişotum
Anama aNeye bozuksun don kişotum
Allah Allah bende merak ettim ne alaka diye gif mif aVala gifler diyor romantik gifler konusunda gördüydüm onuorda öpüşenler falan vardı onları mı göremedigse hepsini
bana erkek gibi geldi amma profil temiz oldugu için şişlemedim henüz
Niye annen ne diyorAnama a
Allah Allah bende merak ettim ne alaka diye gif mif a
Ablam anneme belinden randevu aldi fıtıktan,beline igne yapcaklar 8de sehir hastanesinde olmasi lazim ablamda yetisemem ben sen git arkadan gelcem ben dedi,bende sabah attim mesaj anne gunaydin randevuya arabayla gidicez haberin olsun dedim,gerek yok oyuzden gelmeyin ben giderim falan filan iste,anneler gününde gitmemisik diye triplerNiye annen ne diyor
Ala ala ne gerek var öyle triplereki gitcen götürcen işte niye nazlanıyorAblam anneme belinden randevu aldi fıtıktan,beline igne yapcaklar 8de sehir hastanesinde olmasi lazim ablamda yetisemem ben sen git arkadan gelcem ben dedi,bende sabah attim mesaj anne gunaydin randevuya arabayla gidicez haberin olsun dedim,gerek yok oyuzden gelmeyin ben giderim falan filan iste,anneler gününde gitmemisik diye tripler
Simdi yazmis ablama kimse gelmesin dönüstede taksi tutar gelirim,valla delircemAla ala ne gerek var öyle triplereki gitcen götürcen işte niye nazlanıyor
Ayy tam cıldırmalık..Simdi yazmis ablama kimse gelmesin dönüstede taksi tutar gelirim,valla delircem
Hep zaten bayram önü yapar böyle şeyleri adettir bizdeAyy tam cıldırmalık..
Bırak bildiğini yapsın öyle böyle yapacakSimdi yazmis ablama kimse gelmesin dönüstede taksi tutar gelirim,valla delircem
Hiç düşünmeden hareket ediyor herseferinde sinir oluyorumBırak bildiğini yapsın öyle böyle yapacak
Sana mı tek tripli yoksa herkese miHiç düşünmeden hareket ediyor herseferinde sinir oluyorum