Antepliseda
Daimi Üye
Olmadı ki@Antepliseda Seda Umutda konak oldumu ? Olduysa nasıl temizledin?
Olmadı ki@Antepliseda Seda Umutda konak oldumu ? Olduysa nasıl temizledin?
Aaa ne güzelOlmadı ki
Evet aynen öyle bir şey yaşamadımAaa ne güzel
Seninki miBenimki 6 da kalkıyor![]()
Anladım canımAyy insallah canım yeterki saglık olsun
Markasını hatırlamıyorumda ablam yurt dısında benim burda o marka yok canım
Heh bunlarla geceden beklet sabahta makinaya at pırıl pırıl çıkar
Ben dük süpürge bilmiyorumda haznesi çabuk doldugu için yani dip köşe temizlik için uygun değilmiş hemen ortayı falan o an almak in diyor ablamda yani iki oda süpürünce hemen şarjı bitiyormuş bilemedimSeninki mi![]()
![]()
Anladım canım
Bize olmaz o zaman 4 odayı yarım bırakır mutfakla antreyide hesaba katmıyorumBen dük süpürge bilmiyorumda haznesi çabuk doldugu için yani dip köşe temizlik için uygun değilmiş hemen ortayı falan o an almak in diyor ablamda yani iki oda süpürünce hemen şarjı bitiyormuş bilemedim
Bende oglan çok döküyor yemek yerken benim kendi süpürgem sulu o yüzden doldur boşart temizle çok beziyorum bi mutfak için ama bu pratik olur diye heralde bilemedimBize olmaz o zaman 4 odayı yarım bırakır mutfakla antreyide hesaba katmıyorum![]()
Çok güzel maşallahBenimkide sonunda actiEkli dosyayı görüntüle 46455
Evet ayakkabi olmuyor ona ablam vermisti aÇok güzel maşallah
Şu kenardaki ayakkabılığıda saksılıkmı yaptın
Ayakkabıyı geç o çitalar yerindede durmuyor ayakkabı terlik koyarken eşim yeni evliydik sinirlenip kırıp sobada yakmıştıEvet ayakkabi olmuyor ona ablam vermisti a
Ay sen sizinkilere söyle dyson kablolu olandan getirsin Orda daha uygundurBize olmaz o zaman 4 odayı yarım bırakır mutfakla antreyide hesaba katmıyorum![]()
Çok güzel açmışBenimkide sonunda actiEkli dosyayı görüntüle 46455
Ben silikonla yapistirdim çıkmıyor aAyakkabıyı geç o çitalar yerindede durmuyor ayakkabı terlik koyarken eşim yeni evliydik sinirlenip kırıp sobada yakmıştı
Aynen sana o pratik olur sulu zor olur sürekliBende oglan çok döküyor yemek yerken benim kendi süpürgem sulu o yüzden doldur boşart temizle çok beziyorum bi mutfak için ama bu pratik olur diye heralde bilemedim
Söylesem getirirler de canım gerek yok zaten gelip koskoca düğün yapacaklar ekstradan masraf çıkarmak istemiyorumAy sen sizinkilere söyle dyson kablolu olandan getirsin Orda daha uygundur
Şarjlı olanın batarya bitiyor bi ton para
Kablolu en rahatı
5. Hafta atağı 2 gün sürdü. 8. Hafta atağı dün mahvetmişti. Yani şöyle ki atak haftaları gazı oluyor çocuğjn5. Haftamı ule madem okader ataklı atraksiyonlu geçiriyonuz burda rol mü yapıyorsunuzdün sedada gazlı günleri geçirdim diyodu
Evet canım ya hayırlısı inşAlllah aksi bi durum olmazsa tarihimiz belli
Aa biz kullanmıyoruz damlaarada ağlardı iki üç aylıkken kasım aralık ocak aylarını diyordum.
bizde sıcak tutardık kendisini
Kiraz çekirdeğinden yastık vardı onu hafif ısıtıp koyuyorduk tutup.
Gaz damlası veriyorduk.
şuan 6 aylık oldu
Ay bizim oldu. Zeytinyağı sürüp bekletip taradık yıkadık geçti şükğrOlmadı ki
Bugün iyiyiz şükür@Maya. Lı anne gelmiş