Evet canım birde arabayla gelecek annem gil yerde olmaz yedek tekerlek ufak buzdolabı koyacaklar bavullar filanAy doğru düğün var dimi ücretini vercem desende almazlar kesin. @_ÇikiLata
Evet canım birde arabayla gelecek annem gil yerde olmaz yedek tekerlek ufak buzdolabı koyacaklar bavullar filanAy doğru düğün var dimi ücretini vercem desende almazlar kesin. @_ÇikiLata
Ayyy kaç gün sürecek yolEvet canım birde arabayla gelecek annem gil yerde olmaz yedek tekerlek ufak buzdolabı koyacaklar bavullar filan
Senin bebe umutu solladı bi kere5. Hafta atağı 2 gün sürdü. 8. Hafta atağı dün mahvetmişti. Yani şöyle ki atak haftaları gazı oluyor çocuğjn
Aa biz kullanmıyoruz damla
İşe başladın mıBugün iyiyiz şükürbanyo yaptık. Bi yandan da evden çalışıyorum arada çiziyorum falan
anca geldim ev işi yemek zaten bitmiyor
Maşallah Rabbim kolaylık versin canımBugün iyiyiz şükürbanyo yaptık. Bi yandan da evden çalışıyorum arada çiziyorum falan
anca geldim ev işi yemek zaten bitmiyor
Iyi pok neden kesersiniz şu kızanların saclariniKızçemin saçını kestim
GeçtiğineAy bizim oldu. Zeytinyağı sürüp bekletip taradık yıkadık geçti şükğr
Çok uzun sevmiyorum zaten zar zor taranıyorIyi pok neden kesersiniz şu kızanların saclarini
Çok uzun sevmiyorum zaten zar zor taranıyor
Küçüklerde çok uzun saç rahat değil
Hadi beeee ben hic kesmedim bebeklik saclari daha aKüçüklerde çok uzun saç rahat değil
Maşallah niye kızHadi beeee ben hic kesmedim bebeklik saclari daha a
Ben sevmiyim öyle şeyleri aMaşallah niye kız
Rapunzel gibi olacaklar deseneBen sevmiyim öyle şeyleri akizlarda bana benzemis sevmiyorlar
Heee camdan kocaları tirmancak aRapunzel gibi olacaklar desene