Antepliseda
Daimi Üye
Sende haklısınKız ağlaması normal zatengüldürdün
Sen ağlayıp susmayan bebek görmemişsin![]()
Sende haklısınKız ağlaması normal zatengüldürdün
Kiraz çekirdeğini bende duydum ama kullanmadım. Gaz damlası hiç kullanmadım dogal büyüdü bebemarada ağlardı iki üç aylıkken kasım aralık ocak aylarını diyordum.
bizde sıcak tutardık kendisini
Kiraz çekirdeğinden yastık vardı onu hafif ısıtıp koyuyorduk tutup.
Gaz damlası veriyorduk.
şuan 6 aylık oldu
Arada ağlıyormuş vala ben şoklanıyorum geçenki kızda gece deliksiz uyuyor demez mi 7 haftalık bebe dahaKız ağlaması normal zatengüldürdün
Ayy en lazım zamanda bozulurlar zaten bende süpürge istiyorumda ablam almis dik bitane çakma dyson gibi bişe bakalım iş görecekmiO MaşAllah benim elektrikli Süpürge makinam bozuldu
Evet iki yöntemi kullandım.Kiraz çekirdeğini bende duydum ama kullanmadım. Gaz damlası hiç kullanmadım dogal büyüdü bebem
İyi yaptın canımEvet iki yöntemi kullandım.
Rahatlardı.
Neler neler kullandımKiraz çekirdeğini bende duydum ama kullanmadım. Gaz damlası hiç kullanmadım dogal büyüdü bebem
Anladım canımArada ağlardı derken onun gazı olabileceğini anlıyorduk onu demek istedim.
Aslında.
Bende rezene falan kullandım bitki çayi çok içtim, probiyotik 15-20 gün kullandım ama yok nafile bebe durmuyordu gaz damlasıylada durcağını zannetmiyordumNeler neler kullandım
Kimyon rezene yoldaştı
Neden gaz damlası kullanmadın
Probiyotik çok kullandım bn
İşe yarıyorBende rezene falan kullandım bitki çayi çok içtim, probiyotik 15-20 gün kullandım ama yok nafile bebe durmuyordu gaz damlasıylada durcağını zannetmiyordum
Unutmadımİşe yarıyor
Tabi Bnmki kolik reflü bitmedi
İyi sen kısa sürede 2. Düşünmüşsün he çabuk unuttun demek
Hey maşallah yiğidoUnutmadımcesaretimi topladım 1. Becerdiysem ikincide hallolur diyerek yola çıktım Allah yardımcım olsun
Ayy cok güzel maşallah
hadi inşallaholsun beraber büyürler
Gelir gider zırlarım şuralarda artıkhadi inşallah
Olur o kadar beGelir gider zırlarım şuralarda artık
Malikane ziyaretçileri geldiGelir gider zırlarım şuralarda artık