Senin bebe napiyor atsana bakayim
Kolaylıklar diliyorum bende hala hastanelerdeyim, kadın dogumda randevu sırası bekliyorum üf çok sıkıldımBende göz ölcümünü bekliyorum önümde 100kisi var a
Amin canim uzak gözlüğüm vardi yakın verdi simdiKolaylıklar diliyorum bende hala hastanelerdeyim, kadın dogumda randevu sırası bekliyorum üf çok sıkıldım
Ayy bende cok bekledim öldürdü vala hastane beni çok yoruldum simdi geldik eve oglan mafetti bizi basımı döndürdü, çok şükür günümüzü aldık 22 mayıstaAmin canim uzak gözlüğüm vardi yakın verdi simdi
Allah seninde yardimcin olsun 45dk sonra aıra geldi bana asonra doktor sirasi bekledim
20 Mayıs yapıp boğa olaydı yaAyy bende cok bekledim öldürdü vala hastane beni çok yoruldum simdi geldik eve oglan mafetti bizi basımı döndürdü, çok şükür günümüzü aldık 22 mayıstaİkizler burcu olacak
Ayy yok ben boga istemiyorummm20 Mayıs yapıp boğa olaydı ya
Hayırlı olsun canım
İkizler istinAyy yok ben boga istemiyorummm
Eveet aksilik cıkmazsa ins erkenden gelmeye karar vermezseİkizler istin
Hayırlısı olsun. Tarih belli olmuşNormalde 38de almıyorlarmi ua ben haftaya gün vercek sanıyodum 39da dogurcam
Tesekkür ederiz canım evet bende sasirdim ama hayırlısı olsun doktorlar daha iyi bilirHayırlısı olsun. Tarih belli olmuş
Benim ki 38. Haftada iken oldu doğumum.
Ben 40 geliyordu aldimNormalde 38de almıyorlarmi ua ben haftaya gün vercek sanıyodum 39da dogurcam
Evet doğruTesekkür ederiz canım evet bende sasirdim ama hayırlısı olsun doktorlar daha iyi bilir
Hei bakalım işte nasıl olcak gününü doldursun tabi biraz daha uyumuş olucamBen 40 geliyordu aldim
Seni geç aldık ya konuk odasına günün dolsun diye unutmadık yaniHalen ayın üyesiyim kaç ay sürüyor bu pembe özellik
Başka bi özelliğim yok dimi varsa söyleyin kullanayım son günler![]()
![]()
38+5 genelde sana kaç dediNormalde 38de almıyorlarmi ua ben haftaya gün vercek sanıyodum 39da dogurcam
Tam 39+1 oluyor38+5 genelde sana kaç dedi
Olabilir geç olsun bişey olmaz ilki kaçta alındı19 mayıs giriyor ya araya tatil ondan heralde ben öyle düsündüm