Nasıl geçti ?Valla bende hâlaa hastanedeyim evet sıcak
Nasıl geçti ?Valla bende hâlaa hastanedeyim evet sıcak
Gecmis olsun canım bende yarın gidiyorum 37. Haftamıza giriş yaptıkHastaneye gittik çocukların rutin tahliller çok sıcak çok
Simdi çıktım hastanedenNasıl geçti ?
Gecmis olsun canım saglıklı haberler olsun inşallahSimdi çıktım hastaneden
Memelerimi sıkıştırdılar a1.4 bisey var diyor duydum
Bakalim sonuclar gitcek dedi doktora,nezaman gelirsem göstercem
Sagol canimGecmis olsun canım saglıklı haberler olsun inşallah
Nereye gidiyonuz aBizde simdi esimle poligonmu ne varmis (bosisler) ona gidicez.
Kuzeni poh oradaymis bugünde uyuzda bi hanımı var yenide dogurdu 2 aylık bebesi var Allah selamet getirsin 1-2 saat katlanacam
Eşimi ben hiç tek bir yere yollamıyorum bu arada
Neden yollamıyorsunBizde simdi esimle poligonmu ne varmis (bosisler) ona gidicez.
Kuzeni poh oradaymis bugünde uyuzda bi hanımı var yenide dogurdu 2 aylık bebesi var Allah selamet getirsin 1-2 saat katlanacam
Eşimi ben hiç tek bir yere yollamıyorum bu arada
Masallah sabah ikikere yazaydinGünaydınnerkenden yazayım dedim
Kaç ay olacak 1 ayHalen ayın üyesiyim kaç ay sürüyor bu pembe özellik
Başka bi özelliğim yok dimi varsa söyleyin kullanayım son günler![]()
![]()
Ayy bende bilmiyorum gittik bi dagın tepesine amaNereye gidiyonuz a
Aman hic sevmiyorum degisik biri, cocugun bası konak olmuşta onu diyor dicektim pislikten olmuştur 40. Gün yıkamadıydı cocuSevdiği arkadaşıyla gezmeye
Ben sevmiyorum evli bir erkek tek başına hiç biyere gidemezNeden yollamıyorsun
Çok mu kıskançsın kız
Konak pislikten olmuyor yaAman hic sevmiyorum degisik biri, cocugun bası konak olmuşta onu diyor dicektim pislikten olmuştur 40. Gün yıkamadıydı cocu
İşe giderken de onunla git bnce öyle yapanaBen sevmiyorum evli bir erkek tek başına hiç biyere gidemezyok kıskançlık değil aslında şöyle biz evleneli 5 yıl tanısıp falan 8 sene falan olmuş bu arada
o benim sevgiliyken burnumdan getirdi yeni evliyken 2. (Cocuk olanaa kdr) Sene öncesine kadar burnumdan getirdi markete bile yollamazdı. Bende ondan öğrendim hiç biyere yollamamayı
ozamanlar iyidi şimdi zoruna gidiyor ama biyere gidemezsin dedigimde
ya benle gidecek ya yok