Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
139.672
Bizde simdi esimle poligonmu ne varmis (bosisler) ona gidicez.
Kuzeni poh oradaymis bugünde uyuzda bi hanımı var yenide dogurdu 2 aylık bebesi var Allah selamet getirsin 1-2 saat katlanacam :tatlim:

Eşimi ben hiç tek bir yere yollamıyorum bu arada hahahaha
Nereye gidiyonuz ahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.310
Bizde simdi esimle poligonmu ne varmis (bosisler) ona gidicez.
Kuzeni poh oradaymis bugünde uyuzda bi hanımı var yenide dogurdu 2 aylık bebesi var Allah selamet getirsin 1-2 saat katlanacam :tatlim:

Eşimi ben hiç tek bir yere yollamıyorum bu arada hahahaha
Neden yollamıyorsun
Çok mu kıskançsın kız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.414
Neden yollamıyorsun
Çok mu kıskançsın kız
Ben sevmiyorum evli bir erkek tek başına hiç biyere gidemez :krizz: yok kıskançlık değil aslında şöyle biz evleneli 5 yıl tanısıp falan 8 sene falan olmuş bu arada :) o benim sevgiliyken burnumdan getirdi yeni evliyken 2. (Cocuk olanaa kdr) Sene öncesine kadar burnumdan getirdi markete bile yollamazdı. Bende ondan öğrendim hiç biyere yollamamayı :krizz: ozamanlar iyidi şimdi zoruna gidiyor ama biyere gidemezsin dedigimde hahahaha ya benle gidecek ya yok :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.310
Ben sevmiyorum evli bir erkek tek başına hiç biyere gidemez :krizz: yok kıskançlık değil aslında şöyle biz evleneli 5 yıl tanısıp falan 8 sene falan olmuş bu arada :) o benim sevgiliyken burnumdan getirdi yeni evliyken 2. (Cocuk olanaa kdr) Sene öncesine kadar burnumdan getirdi markete bile yollamazdı. Bende ondan öğrendim hiç biyere yollamamayı :krizz: ozamanlar iyidi şimdi zoruna gidiyor ama biyere gidemezsin dedigimde hahahaha ya benle gidecek ya yok :D
İşe giderken de onunla git bnce öyle yapana

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar