Fakirlikmi sadece buna takıldim a
Cicek böcek zenginlerde yok kız bizde var![]()

Niye yok olmazmı siz görmüyorsunuz ben üç sene ultra lüks zenginlerle yaşadım
Fakirlikmi sadece buna takıldim a
Cicek böcek zenginlerde yok kız bizde var![]()
Şükür halimize de boşver Allah rızkımızı veriyorfak fakiriz nolmuş
Niye yok olmazmı siz görmüyorsunuz ben üç sene ultra lüks zenginlerle yaşadım
Tabi canım rabbime sükürler olsun bugünümüzeŞükür halimize de boşver Allah rızkımızı veriyor
Ben kaç sene villada çalıştım sadece hastene odasıni süslettiler evlerinde bisey yok,ama gelenleri getirdikleri çicekli böcekli şeyler efsane hepsi lüks,çogu şeyi bana vermisti al bunlari çocuklarına götür diye a
Benim cocuklarima bile aliyordu dogum günlerinde hep markalı şeylerTabi canım rabbime sükürler olsun bugünümüze
Bizimkilerde geleni koklatmazlardı vala hiç daha al bunuda sen götür diyen olmadıaynı yerde yaşadık yani ama patronun kızı vardı sagolsun o bambaskaydı pasta alsa hemen bizede alırdı getirirdi hatta ilk anneler günümde annesine çiçek almiş banada almıştı çok duygulanmıştım
Allah razı olsun bizimde olduğumuz bölge hep zengin villaları çiftlikleri vardı yan çiftligimizinde çalısanlarıyla samimi olmustuk mesela, şans işi heralde bu işler onlarında patronları senin dedigin gibi torunlarından falan olan herşeyi markalı ona verirdi market yaparken bunlarada market yapıyorlarmış falan bize hiç denk gelmediBenim cocuklarima bile aliyordu dogum günlerinde hep markalı şeyler
Bir gün ayakkabı dolabını boşaltti hep yurtdışindan topuklular falan 30cift falandi bende giyebildigimi aldim gerisini mahalleye dagittim a
Iyileride var evet cimrileride varAllah razı olsun bizimde olduğumuz bölge hep zengin villaları çiftlikleri vardı yan çiftligimizinde çalısanlarıyla samimi olmustuk mesela, şans işi heralde bu işler onlarında patronları senin dedigin gibi torunlarından falan olan herşeyi markalı ona verirdi market yaparken bunlarada market yapıyorlarmış falan bize hiç denk gelmedicok cimrilerdi
Ayy eveet valla çok zorlar bıktırmıştı kadın bizi dul kaldı bide biz ordayken hepten şaşırmıştı napcağnıIyileride var evet cimrileride var
Ama zenginlerle calişmak okadar zorki amann düşmanımın basina versin a
Sagol varolMerhaba
Hıdırelleziniz kutlu olsun...
Ayağında sallamayamı alistirdinBende umutu uyuttum,
Ayağımda sallayıp.
Şimdi oturuyorum.
Havada biraz güneşli biraz rüzgarlı burda.
Evet hoşuna gidiyor.Ayağında sallamayamı alistirdin
Ben hic sallamadım hic alistirmadim simdi kendi kendine uyuyor çok şükürEvet hoşuna gidiyor.
Daha ilk zamanlarda iki üç aylıkkende kucağımda omzumda dalıp uyurdu.
Şimdi de ayağımda salladığımda dalıyor.
Valla bende hâlaa hastanedeyim evet sıcakHastaneye gittik çocukların rutin tahliller çok sıcak çok
Gelmedi yaz dedik bi geldi tam geldiValla bende hâlaa hastanedeyim evet sıcak
7-12 mayis ty’de indirim olacakmis favorile ekran fotosu al fiyat düşecekmi? Ona göre alırsınŞöyle güzel uygun balkon için kırlent kılıfı aranıyor ama bulunamıyor