Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.261
Geçen haftadan beri zaten arkadaslarla vardi sorun barıştiramadim,yarın hıdrellez birileri yapalım dedi ben siz yapın benim bu sekilde bu sene keyfim yok gelemem dedim,
Kıza sinir olmustum,sonra adamla tartistik falan gelen giden bitmedi birde bugun

Sana noldu ahaha
Denizde kum sende misafir eksik olmaz MaşAllah birde sinirliyken hiç çekilmez

Çikocan

❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Tepki
10.110
Geçen haftadan beri zaten arkadaslarla vardi sorun barıştiramadim,yarın hıdrellez birileri yapalım dedi ben siz yapın benim bu sekilde bu sene keyfim yok gelemem dedim,
Kıza sinir olmustum,sonra adamla tartistik falan gelen giden bitmedi birde bugun

Sana noldu ahaha
MaşaAllah yok yok sendede :utan:
varla yok arası bir sorunumuz var .bir türlü halledemedik eviriyoz çeviriyoz kavga ediyoz konuşuyoz yok olmuyor bir kaç gün uyusamda hallolsa uyansam sakin kafayla tüç gün çocukla bağıra bağıra dolaştım kafam çok dolu kendimi yemeğe vermemek için zor tutdum :hımm::uzgnm:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
139.634
MaşaAllah yok yok sendede :utan:
varla yok arası bir sorunumuz var .bir türlü halledemedik eviriyoz çeviriyoz kavga ediyoz konuşuyoz yok olmuyor bir kaç gün uyusamda hallolsa uyansam sakin kafayla tüç gün çocukla bağıra bağıra dolaştım kafam çok dolu kendimi yemeğe vermemek için zor tutdum :hımm::uzgnm:
Eee sen hepsini yapmışsın konuşmaklada.kavgaylada olmamis al cocuklari git ahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.383
Bugün okadar yogun gecti gelen giden
Ama benim keyfim hic yok:(
Aa havalardandır yaa polen zamanı falan olur öyle şeyler mevsim geçişlerinde :kkalp:
Hayırdır bebimde sinirim tepemde bi kaç gündür önüme gelene patlıyorum
Kız noluyo sizee haha Rabbim ferahlık versin :kkalp:

Sana noldu ahaha

Hala o mesele mi uzuyor canım olmuş bitmiş şeyler çocuk gibi koca koca insanlar :tatlim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar