Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Yok yok aman haAynı kişiler diye okudum hemen birini şişliyodum
Yok yok aman haAynı kişiler diye okudum hemen birini şişliyodum
Bide çürür orası daha mosmor olur esine dicektimde sansürlenir diye şaapmadı mYok ya o yapamaz birde görmesin etkilenir
Zaten otururken bile ağrıyor akşam kolonyayla eşime yaptırırım inşallah
Ay evet 6 ay sertliği iğne yerininin yara kabukları oluykrBide çürür orası daha mosmor olur esine dicektimde sansürlenir diye şaapmadı m
Sana da canımHayırlı iftarlar
Maşallah kız 5 aylık oldu diyon oturmaya basladı mı?
Amannnn ne diyosun sen aAynı kişiler diye okudum hemen birini şişliyodum
Bu hafta çok gergin ve stresli bi haftadayım vala kafam okadar allak bullakki hiç iyi degilim biraz sorunlar oluştu ailede,Ay evet 6 ay sertliği iğne yerininin yara kabukları oluykr
Senin performans düşmüş
Breeee 190kisi bune
Neyse sorunun çözüme kavuşur insaAllah canimBu hafta çok gergin ve stresli bi haftadayım vala kafam okadar allak bullakki hiç iyi degilim biraz sorunlar oluştu ailede,
Ay dişçiye gittik akşam 2 saat sürermi ya bi diş çekimi kırmışlar çekememiş başka doktor gelmiş oda kalanları temizlemiş bilmem ne bebim oglan desen fırlama kattı heryeri bir birine esimede dedim bu nasıl klinik paramızla rezil olduk
Evet sanırim bunlar neyapiyor deyip geliyorlar bizdede icraat yok ramazanda kapaliyız aneye geliyorlar sabahtan açılışa gece kapanışamı
İnşAllah canım ya çok sıkıldım herşey üst üste geliyor bazenNeyse sorunun çözüme kavuşur insaAllah canim
Evet sanırim bunlar neyapiyor deyip geliyorlar bizdede icraat yok ramazanda kapaliyız a
Bak diyorum sana don meselesi gibi buda aBak pavyon dedim 20 kisi daha geldi
Ee napiyim bizden baska kimse yok,şey geldi aklıma inci tanelerimde dilber ramazanda dans etmiyor ya burası pavyonmu kız
ramazanda kapalıyız diyor
Bak diyorum sana don meselesi gibi buda a