Elif_Eylul
Daimi Üye
- #83.741
Ondan dışarıda koskocaman ay var parlıyor aBu gece ay tutulması varmış

Ondan dışarıda koskocaman ay var parlıyor aBu gece ay tutulması varmış
Genemi ya geçmiş olsun canımgeldim
Bnm kız akşam üstü uyudu iftar saatinden 20 dk önce uyandı heryerim ağrıyor diyor
Dün de Dr götürmüştüm hırıltı var dedi
Tahlil sonucuna gitcem idrar kültürü verdik
Ya idrarı çok kokuyordu ona götürdüm bakteri çıkmışGenemi ya geçmiş olsun canım
Benim büyük kız gibi seninki de hep idrar enfeksiyonuYa idrarı çok kokuyordu ona götürdüm bakteri çıkmış
Hafta içi gitcem tekrar bakalım
Sağolasın
Sorma en ufak şey oraya vuruyorBenim büyük kız gibi seninki de hep idrar enfeksiyonu
Çok geçmiş olsun canım bayram üstü başlaıyor senin hastalık mesaisi desene,geldim
Bnm kız akşam üstü uyudu iftar saatinden 20 dk önce uyandı heryerim ağrıyor diyor
Dün de Dr götürmüştüm hırıltı var dedi
Tahlil sonucuna gitcem idrar kültürü verdik
Kurutma yokmu canım? Ütülemekte çok işe yarıyor, gün içinde 2-3 defa degişirse, bendede çok oluyor idrar yoku enfeksiyon ben öyle yapıyorum.Sorma en ufak şey oraya vuruyor
İç çamaşırını kaynatcam artık bakalım
Kızlar kalkın sahur vakti
Var canım kurutmada kuruyor zaten ütülüyordum Dr çok yapma alıştırma demiştiKurutma yokmu canım? Ütülemekte çok işe yarıyor, gün içinde 2-3 defa degişirse, bendede çok oluyor idrar yoku enfeksiyon ben öyle yapıyorum.
Anladım canım Allah kolaylık versin işin zorVar canım kurutmada kuruyor zaten ütülüyordum Dr çok yapma alıştırma demişti
Şimdi yine ütü yapcam
Gün içinde de değişiyor sabah akşam
Çok geçmiş olsun canım gündüz uyur bayılır biyereGece kustu hep Dr gittik üşüttü mideyi sanırım iğne yaptılar 4 de yattım
Hastasın yat yok 8 de ayaktaydı 4 saat uyku nasıl yetiyorsa
İnşallah sağol canımÇok geçmiş olsun canım gündüz uyur bayılır biyere
Aman kalmis şura 2gün yat gitsinAy bugün tembel moddaydımm kahvemi yaptım film açtııım
Aldınız mı bayramlıkCarsıdan geldim heryer kuyruk tıklim tıklim
Adım atılcak gibi degil,yemek yerleri bir okadar kalabalik malesef
Yat dinlen dinlen keyfine bakAy bugün tembel moddaydımm kahvemi yaptım film açtııım