Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.539
Kız ben az yağ koyuyorum minik ekmek gibi peynir kaşar maydonoz ne bulsam koyuyorum içine :D öyle yiyor oglan kızarmis öbürünü sevmiyor pankek gibi olanı
Hee biz nerdeyse hiç koymuyoruz. Yapışmaz tavan kullanıyorum ben evde hiç koymam. Annem azcıkın şöyle sürter yapışmasın diye

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.031
Hee biz nerdeyse hiç koymuyoruz. Yapışmaz tavan kullanıyorum ben evde hiç koymam. Annem azcıkın şöyle sürter yapışmasın diye
Omlet gibi kız hahahaha bak Tarifide vardi sitede :D
Senin dedigin akıtma falanda diyorlar onuda yapıyorumda onu yemiyor oglan işte :)

Ekli dosyalar

• IMG_9078.jpeg
    IMG_9078.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 48

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.990
Kız epidural belden aşağı uyuşturuyor acı yok ama hissediyorsun. Spinal hiç bişey hissetmiyorsun bi de katater takıyorlar ağrı kesiciyi kendin yolluyorsun
Çekiştirme hissi oluyor sadece
Anestezi doktoru iyi olmalı noktayı iyi bulmalı iğne için
Sonrası rahat oluyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.031
Kız epidural belden aşağı uyuşturuyor acı yok ama hissediyorsun. Spinal hiç bişey hissetmiyorsun bi de katater takıyorlar ağrı kesiciyi kendin yolluyorsun
Esim fıtıktan ameliyat olmuştu oda öyle belden assagısını uyusturmustu oda öyle diyor hissediyosun ama acımıyor diyodu :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.031
Öyle iyi çocuk yakın değilmiş
Ayy yakınımdaydı zaten ona zıplayacak korkusuna ocag kapatıp onu çektim dibimden öyle su çarpabildim ama yanmısım ya yüzümede sıçramış gözümden yüzümü anlamamistimda aksama dogru su toplamis biraz iz kalmaz insallah krem sürüyorum

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.990
Ayy yakınımdaydı zaten ona zıplayacak korkusuna ocag kapatıp onu çektim dibimden öyle su çarpabildim ama yanmısım ya yüzümede sıçramış gözümden yüzümü anlamamistimda aksama dogru su toplamis biraz iz kalmaz insallah krem sürüyorum
Sadaka çıkar canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar