Elif_Eylul
Daimi Üye
- #83.501
annesi mezarda babasida ahahhahhaa annesi falan yokmu arada gönder

annesi mezarda babasida ahahhahhaa annesi falan yokmu arada gönder
Allah rahmet eylesin mecbur kaldı basınaannesi mezarda babasida a
Bnmki Salı günü şehir dışına gidiyorBenimkide Ankaraya gitse a
Yarı kalın yarı ince olmuş bi daha daha iyi olur acemi işi güzeldihıhahha anladım tamam
Oooooo
Zengoluk heryerde işe yarıyor bak benim yoh
Maşallahhhhtü tü tü tü çok gozeelll görünüyor
Rica ederim canım saglıklı yaslarina
Hee biz nerdeyse hiç koymuyoruz. Yapışmaz tavan kullanıyorum ben evde hiç koymam. Annem azcıkın şöyle sürter yapışmasın diyeKız ben az yağ koyuyorum minik ekmek gibi peynir kaşar maydonoz ne bulsam koyuyorum içineöyle yiyor oglan kızarmis öbürünü sevmiyor pankek gibi olanı
Kız epidural belden aşağı uyuşturuyor acı yok ama hissediyorsun. Spinal hiç bişey hissetmiyorsun bi de katater takıyorlar ağrı kesiciyi kendin yolluyorsunHala epudural mepidural deyor kız türkçe konussa yaaaabelden aşşa komple dese ölür cünkü
Benimkinde alsın aBnmki Salı günü şehir dışına gidiyor
Bosver ya tadı güzelse şekli şüklü çok önemli degilYarı kalın yarı ince olmuş bi daha daha iyi olur acemi işi güzeldi
Omlet gibi kızHee biz nerdeyse hiç koymuyoruz. Yapışmaz tavan kullanıyorum ben evde hiç koymam. Annem azcıkın şöyle sürter yapışmasın diye
Çekiştirme hissi oluyor sadeceKız epidural belden aşağı uyuşturuyor acı yok ama hissediyorsun. Spinal hiç bişey hissetmiyorsun bi de katater takıyorlar ağrı kesiciyi kendin yolluyorsun
Seninkğ gittinmi bayag sürüyor galiba Allahtan benimki gidip geliyor en fazla 2 günBnmki Salı günü şehir dışına gidiyor
Kaşık dökmesi gibi bişi dimi buOmlet gibi kızbak Tarifide vardi sitede
Senin dedigin akıtma falanda diyorlar onuda yapıyorumda onu yemiyor oglan işte
Yurt dışı 3-4 bazen 1 haftaSeninkğ gittinmi bayag sürüyor galiba Allahtan benimki gidip geliyor en fazla 2 gün
Esim fıtıktan ameliyat olmuştu oda öyle belden assagısını uyusturmustu oda öyle diyor hissediyosun ama acımıyor diyoduKız epidural belden aşağı uyuşturuyor acı yok ama hissediyorsun. Spinal hiç bişey hissetmiyorsun bi de katater takıyorlar ağrı kesiciyi kendin yolluyorsun
Evet unu fazla koyup koyu olunca kaşıkla koyuyorumda işte yağ fazla koymusum tavaya normalde yağıda kaşıkla gezdiriyorum olacagı varmisKaşık dökmesi gibi bişi dimi bu
Öyle iyi çocuk yakın değilmişEvet unu fazla koyup koyu olunca kaşıkla koyuyorumda işte yağ fazla koymusum tavaya normalde yağıda kaşıkla gezdiriyorum olacagı varmis
Ayy oda zor yaYurt dışı 3-4 bazen 1 hafta
Buna günübirlik gidip gelecek uçakla
Ayy yakınımdaydı zaten ona zıplayacak korkusuna ocag kapatıp onu çektim dibimden öyle su çarpabildim ama yanmısım ya yüzümede sıçramış gözümden yüzümü anlamamistimda aksama dogru su toplamis biraz iz kalmaz insallah krem sürüyorumÖyle iyi çocuk yakın değilmiş
Zor gerçektenAyy oda zor yaben katlanamıyorum hamilelik beni çok strese sokuyor
Sadaka çıkar canımAyy yakınımdaydı zaten ona zıplayacak korkusuna ocag kapatıp onu çektim dibimden öyle su çarpabildim ama yanmısım ya yüzümede sıçramış gözümden yüzümü anlamamistimda aksama dogru su toplamis biraz iz kalmaz insallah krem sürüyorum