Çikocan
❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
MaşaAllah sağlıkla gelsin inşaAllahHastanedennn geldiim. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış. Tahlilleri verdik artık hazırız erken de gelse no problem 3050 gram 52 cm olmuş

MaşaAllah sağlıkla gelsin inşaAllahHastanedennn geldiim. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış. Tahlilleri verdik artık hazırız erken de gelse no problem 3050 gram 52 cm olmuş
Amiin canımm sağolasın inşallahhhhMaşaAllah sağlıcakla gelsin inşaAllah
Kaza falan yok yani di miYokyaa tövbeliyim şimdilik![]()
![]()
Maşallah kız pogca büyümüş aHastanedennn geldiim. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış. Tahlilleri verdik artık hazırız erken de gelse no problem 3050 gram 52 cm olmuş
Eee pırasa yap ozaman a
Aboov 2 kisi gelcek kız oda hamile 37 haftalıkYayla çorbası
Karnı yarık
Pilav
Havuç tarator
Avcı böreği ya da paçanga
Salata
Sütlü tatlı yap muhallebi gibi
Peçete tatlısı yapma (güllaç)
Oo maşallah kuzucugaHastanedennn geldiim. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış. Tahlilleri verdik artık hazırız erken de gelse no problem 3050 gram 52 cm olmuş
O zmn çok bişeye gerek yok canı ne istiyorsa onu sor onu yap istersenyokki yoksa pırasalı spagettidr güzel oluyor
Aboov 2 kisi gelcek kız oda hamile 37 haftalıkadamlar oruclu sadece
okadar çeşit yapamam kız bende gebeyim
Oo maşallah kuzucugaRabbim saglıcakla kucagına aldırtsın inşAllah
Evet tavuk dünyası tarzıda aklıma geldi körili tavuk kaşarlı makarna falan bakalım şans dogurmazsa bide gelücekO zmn çok bişeye gerek yok canı ne istiyorsa onu sor onu yap istersen
En güzeli ya da pratik tavuk dünyası menü yap
İçtik içtik senDuydunuz kahvenizi içtiniz dime
Ictim teraviye gitmeden aİçtik içtik sen
Yine iyi gidiyorsun bn hiç gitmedim ama niyetim var inşallah kızı uyutup Bnde hop yatağa gözüm kapanıyor oturduğum yerdeIctim teraviye gitmeden a
Napayim canım valla başka bisey yaptığımız yok enazindan cemaatle güzel kılınıyorYine iyi gidiyorsun bn hiç gitmedim ama niyetim var inşallah kızı uyutup Bnde hop yatağa gözüm kapanıyor oturduğum yerde
Hayırlı sahurlar
Şeninde kutlu olsun canım