Ne fenasın her şeyi söylüyorÖrümcek olar mı gece birden yüzünde gezsin

Ne fenasın her şeyi söylüyorÖrümcek olar mı gece birden yüzünde gezsin
Kasa sağlam oluncaGötüm sağlam şükür a
Sagol canim
Konu bi şekilde dondan düşmekten popoya geliyorKasa sağlam olunca
Öyle sobadan bile döndüyseKonu bi şekilde dondan düşmekten popoya geliyorh
hahhajajaj
Maşallah canım keyif sendeSimdi geldik arkadaştan çay okey derken 12 olmuş
Aman valla napayim hem iş yapıyorum evde,hem çocuk hem gezmek aMaşallah canım keyif sendebizde çocuk bakıyoz evde üç ay sonra bakmaya dahada devam edecegim bitane daha gelecek
Az kaldi az kaldı sabret aGünaydııınnnn, yat kalk yat kalk yapa yapa her yerim tutullduuu
Evet araya yaş farkı girince çok zor oluyormuşAman valla napayim hem iş yapıyorum evde,hem çocuk hem gezmek a
Valla bende 12yıl sonra okul hayatina 0dan basladim mesela cok zor,iki çocuğum bunun gibi degil sakin büyüdüler bu benim bok var gibi arada sinir krizi geciyor nedense
Sancınmı oluyo ben bes yüz kere kalkıyorum oglan çok deli yatıyor sürekli üzerini açıyor su istiyor falan daha deliksiz uyku bilmiyorumGünaydııınnnn, yat kalk yat kalk yapa yapa her yerim tutullduuu
Gercekten çok zor,benim büyük kızın hiç derdi yoktu sadece 3 4kere amelyat gecirdi zordu tabiki,oglumda sakindi okul haytalarida dahil,bu kök söktürüyor vallaEvet araya yaş farkı girince çok zor oluyormuş
İnşAllah en iyisini yapmisimdr hh
Aminn inşallahGercekten çok zor,benim büyük kızın hiç derdi yoktu sadece 3 4kere amelyat gecirdi zordu tabiki,oglumda sakindi okul haytalarida dahil,bu kök söktürüyor valla
İnşaAllah hayırli evlat versin Rabbim
2020den sonrakinlerde bence sorun var aAminn inşallah
ayy bilmiyorum benim oglan çok hareketli ama kızda ondan bok olacak gibi hissediyorum hani birinci kuduruk olursa ikinci sakin oluyorduhep kandırıldık