Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
GısgannnççççAman da aman dostuna bak pehhh
GısgannnççççAman da aman dostuna bak pehhh
Tahmin ettim onun için olduğunuHeeee o hastaneden çıkarken sarmak için işte
Kıyamam :/
Göbeğime vururum ama uyudu
Hah yaptım ya kendime hıhhh
Al dost görsün milleeettt
Kızzz bende bugün ütü yapıyodumBebe de içerden karnımı ittiriyor çok güçlü olcak bu. Çalışmamı engelliyor
Anladım 2. El bebde bebek arabası bakıyorum kaça aldınPusetin içindeki siyah minderi diyorsan eğer ben puseti 2. El aldım aldığım kişi hepsini birden yollamış incecik bişey o
Evet onu sordumBeyaz battaniyeyi sordu sandım Bnde
Bende gördüm bugün magara gibi biyerde kahve içiyoduÇünkü geziyorsun
Çocuklar okulda canım sıkıldı yatmaktan
Doldu bugün cumakız bari haftası dolaydı okul baslayalı
Ne dicen de deEvet onu sordumsonra karismim bari
Yok bebegin altına destek amaçlımı diye düsündümNe dicen de de
Magarami aBende gördüm bugün magara gibi biyerde kahve içiyodu![]()
Bebek arabasını sıfır aldım 15 bine. Puseti 4 bin küsür 2. El aldım canımmmAnladım 2. El bebde bebek arabası bakıyorum kaça aldın
AhMagarami a
Ayıyımda inime gireyim dedim
Allahh dikkat et oldumu bişey geçmiş olsunnn??Sobanin borusunu temizlerken sandalyeden düştüm adamin gecmisini duzelttim sonra o an
Benim var puset falanda bebek arabaö baston onuda kocam kırdı sagolsun koca tırı kullanıuor bebek arabası kullanamıuorBebek arabasını sıfır aldım 15 bine. Puseti 4 bin küsür 2. El aldım canımmm
Anladim canim ben takılmam öyle seylere yaaAhkızz şaka yapıyorum
Sagol canim,adama sinirlendim herseyi benden bekliyor 1kisiylede oluyor,ama benim sanki hic işim yok onuda üstleniyorum isteAllahh dikkat et oldumu bişey geçmiş olsunnn??
Aaaa geçmiş olsun bişey yok di miSobanin borusunu temizlerken sandalyeden düştüm adamin gecmisini duzelttim sonra o an
AhahBenim var puset falanda bebek arabaö baston onuda kocam kırdı sagolsun koca tırı kullanıuor bebek arabası kullanamıuor