Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Sizin incirlerinizmi var
Bahçede 4 tane küçük ağacımız var 2 defa kayınvalidem pişirdi. Geçen bende yemeye gitdim baktım ağaçta incir kaynıyor topladım 8 kavanoz pişirdim.demin yine baktım yine incir var KV yoğun pişirmicem dedi toplayıp pişirmek istiyorum toplamaya yardıma gelirsen iyi olur :huhuu:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.423
Bahçede 4 tane küçük ağacımız var 2 defa kayınvalidem pişirdi. Geçen bende yemeye gitdim baktım ağaçta incir kaynıyor topladım 8 kavanoz pişirdim.demin yine baktım yine incir var KV yoğun pişirmicem dedi toplayıp pişirmek istiyorum toplamaya yardıma gelirsen iyi olur :huhuu:
Pisirdim derken reçelmi yaptin
Ben incir reçeli yaptim mesela

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.830
Bn yerim siz toplayın haha

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
@Cheesecake geçmiş doğum günün gelecek doğum günün kutlu mutlu olsun nice sağlıklı yaşlara :sarisin:❤️❤️
cok teşekkür ederim...hadi bismillah 35 yolun yarisi :kalp:
@Cheesecake bu arada tartın süper darısı başıma diyorum tütütütüüüüüü
İnşallah canım.yakinsin çabuk gelirsin..nihayet 80 ler geldi ya bir sene de burada takılmam İnşallah :komik:
Dayımı kaybetdik Cuma günü gerçi rahatsızdı beklenmedik birşey değildi
Başınız sagolsun canım.gencmis.allah cennette göstersin inşallah ❤️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar