Elif_Eylul
Daimi Üye
- #56.341
SEnde biraz dikkat et kendineTeşekkür ederim canım
Bizdede serindi bi kaç gündür sıcak bastı
SEnde biraz dikkat et kendineTeşekkür ederim canım
Bizdede serindi bi kaç gündür sıcak bastı
Şükür iyiyiz birazda olsa canimEe siz nasıl oldunuz? @Elif_Eylul
Mart ayında 3 cü defa Kalp krizi geçirmişti habire hastaheneye gidip yatıyordu en sonunda kurtulduGencmiş canim
Rabbim taksiratını affetsin insaAllah canimMart ayında 3 cü defa Kalp krizi geçirmişti habire hastaheneye gidip yatıyordu en sonunda kurtuldu
Sıcakta çıkmıyorum aslında dışarıda eşimde kaç gündür cenaze nedeniyle yoğundu bugün fırsat bulduk çıkalım dedikSEnde biraz dikkat et kendine
Şifa olur inşaAllahŞükür iyiyiz birazda olsa canim
Elif geldi serum takmaya
Amin canımRabbim taksiratını affetsin insaAllah canim
Sizin incirlerinizmi varBu arada yarın bizede gelsene incir toplamaya pişirmem lazım
Bahçede 4 tane küçük ağacımız var 2 defa kayınvalidem pişirdi. Geçen bende yemeye gitdim baktım ağaçta incir kaynıyor topladım 8 kavanoz pişirdim.demin yine baktım yine incir var KV yoğun pişirmicem dedi toplayıp pişirmek istiyorum toplamaya yardıma gelirsen iyi olurSizin incirlerinizmi var
Pisirdim derken reçelmi yaptinBahçede 4 tane küçük ağacımız var 2 defa kayınvalidem pişirdi. Geçen bende yemeye gitdim baktım ağaçta incir kaynıyor topladım 8 kavanoz pişirdim.demin yine baktım yine incir var KV yoğun pişirmicem dedi toplayıp pişirmek istiyorum toplamaya yardıma gelirsen iyi olur
Evet reçel yaptımPisirdim derken reçelmi yaptin
Ben incir reçeli yaptim mesela
Tamam ben toplarim sen yaparsınEvet reçel yaptım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahDayımı kaybetdik Cuma günü gerçi rahatsızdı beklenmedik birşey değildi
Bn yerim siz toplayınBahçede 4 tane küçük ağacımız var 2 defa kayınvalidem pişirdi. Geçen bende yemeye gitdim baktım ağaçta incir kaynıyor topladım 8 kavanoz pişirdim.demin yine baktım yine incir var KV yoğun pişirmicem dedi toplayıp pişirmek istiyorum toplamaya yardıma gelirsen iyi olur
Evet evet canım ilk denememi şimdi yaptım bakalımYenimi aldın?
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallahDayımı kaybetdik Cuma günü gerçi rahatsızdı beklenmedik birşey değildi
cok teşekkür ederim...hadi bismillah 35 yolun yarisi
İnşallah canım.yakinsin çabuk gelirsin..nihayet 80 ler geldi ya bir sene de burada takılmam İnşallah@Cheesecake bu arada tartın süper darısı başıma diyorum tütütütüüüüüü
Başınız sagolsun canım.gencmis.allah cennette göstersin inşallahDayımı kaybetdik Cuma günü gerçi rahatsızdı beklenmedik birşey değildi