Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.521
Ciddi neguzel isteCiddi mi ya
Saol canım

Ciddi neguzel isteCiddi mi ya
Saol canım
İşini sağlama almış içiyor şimdiden@Maya. Lı karabuğday sen ne zaman yapcandüşünüyorsun folik asit başla heee
Afiyet olsun Ohh ye gitsin yaSelamlar nasılsınız?
Geçmiş yapmaya vakit bulamadım herkes iyidir umarım. Bugün komşular bendeydi tatilde onca kiloyu almamis gibi bir sofra duzmusum camış gibi de yedimdün mens oldum onun da etkisi var sanırsam. Yarın tartıda şoklar beni bekler. Soframı da paylaşayım da diyetinize motivasyon olsun
Ekli dosyayı görüntüle 41236
Afiyet olsun canımKahvaltı 12:00
Ara 3 - 1 kase meyve salatası
Ara 4 - 1 bardak maden suyu
Akşam 6:00 ek olarak 2 çatal spagetti , 2 YK yahni
Su 3-4 litre
@Elif_Eylul
Ekli dosyayı görüntüle 41235
Ohaaaa maşallah afiyet olsunSelamlar nasılsınız?
Geçmiş yapmaya vakit bulamadım herkes iyidir umarım. Bugün komşular bendeydi tatilde onca kiloyu almamis gibi bir sofra duzmusum camış gibi de yedimdün mens oldum onun da etkisi var sanırsam. Yarın tartıda şoklar beni bekler. Soframı da paylaşayım da diyetinize motivasyon olsun
Ekli dosyayı görüntüle 41236
Saçını başını yolsaydınAkşam üstü birinle kavga ettim,delirtti benim hakkımda kocam hakkimda dedikodu yapip,yüzsüz yüzsüz hâlaaa beni arabayla şuraya gotursun dedi,amaa senmisin diyen
60 70 yaşında kadın,Saçını başını yolsaydınşaka şaka ne yüzsüz insanmış utanmada kalmamış kimsede
Sizde onun şöförü müsünüz ki bu kafa ya
İşleri güçleri yok demek insan çekiştiriyorlar60 70 yaşında kadın,
Dedim ya bitane arkadaş var yaķın sandığım,akp chp paylasımlarimdan kendini çeken 2aydır beni aramayan,megerse onla oturup dedikodumu yapmışlar bunu duyan ben dururmuyum,hâlaa yüzsüzlukle enver beni götürsün diyosun nasil insansiniz sizya dedim agzima geleni soyledim
Etrafim öylelerle dolu benim oyuzden insan siliyorum,hic sevmem arkadaşın senin olmadığın yerde savunuyorsa arkadaşındır,senin dedikodunu yapan degilİşleri güçleri yok demek insan çekiştiriyorlar
Sağolasın canımTüm dedeler böylr herhalde bizimki aksine doktor sevmez annem ilaç falan verince sen beni öldürmək istiyom o yüzden veriyon diyor![]()
Geçmiş olsun canım
Valla yedim gittiAfiyet olsun Ohh ye gitsin ya
SağolasınOhaaaa maşallah afiyet olsun
Öyle valla sonuna kadar haklısın. Neredeyse tüm kadınların ortak sorunu dedikodu tavan her köşede biri diğerini çekiştiriyor neyi alıp veremiyor bu insanlar bilmemEtrafim öylelerle dolu benim oyuzden insan siliyorum,hic sevmem arkadaşın senin olmadığın yerde savunuyorsa arkadaşındır,senin dedikodunu yapan degil
Valla hakkettigine gereken cevabı vericeksin,eskiden vermezdimde simdi akıllandımSağolasın canım
Valla yedim gitti
Sağolasın
Öyle valla sonuna kadar haklısın. Neredeyse tüm kadınların ortak sorunu dedikodu tavan her köşede biri diğerini çekiştiriyor neyi alıp veremiyor bu insanlar bilmem
Bakalım yarın ne olacakSağolasın canım
Valla yedim gitti
Sağolasın
Öyle valla sonuna kadar haklısın. Neredeyse tüm kadınların ortak sorunu dedikodu tavan her köşede biri diğerini çekiştiriyor neyi alıp veremiyor bu insanlar bilmem
Yarın cumamı ben şokBakalım yarın ne olacak
İnsan susuyorsa salaklığından değil ki onlar kendini kandırsınValla hakkettigine gereken cevabı vericeksin,eskiden vermezdimde simdi akıllandım
Sana pazar olsunYarın cumamı ben şok