Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Kahvaltı 12:00
Ara 3 - 1 kase meyve salatası
Ara 4 - 1 bardak maden suyu
Akşam 6:00 ek olarak 2 çatal spagetti , 2 YK yahni
Su 3-4 litre
@Elif_Eylul
IMG_20230622_193347.jpg

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Selamlar nasılsınız?
Geçmiş yapmaya vakit bulamadım herkes iyidir umarım. Bugün komşular bendeydi tatilde onca kiloyu almamis gibi bir sofra duzmusum camış gibi de yedim :hihi: dün mens oldum onun da etkisi var sanırsam. Yarın tartıda şoklar beni bekler. Soframı da paylaşayım da diyetinize motivasyon olsun :kopkop:
IMG_20230622_191154.jpg

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.511
Selamlar nasılsınız?
Geçmiş yapmaya vakit bulamadım herkes iyidir umarım. Bugün komşular bendeydi tatilde onca kiloyu almamis gibi bir sofra duzmusum camış gibi de yedim :hihi: dün mens oldum onun da etkisi var sanırsam. Yarın tartıda şoklar beni bekler. Soframı da paylaşayım da diyetinize motivasyon olsun :kopkop:
Ekli dosyayı görüntüle 41236
Afiyet olsun Ohh ye gitsin ya :haha:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.061
Selamlar nasılsınız?
Ekli dosyayı görüntüle 41236
Ohaaaa maşallah afiyet olsun

Bitterçikilata

Tepki
100.511
Akşam üstü birinle kavga ettim,delirtti benim hakkımda kocam hakkimda dedikodu yapip,yüzsüz yüzsüz hâlaaa beni arabayla şuraya gotursun dedi,amaa senmisin diyen
Saçını başını yolsaydın :p şaka şaka ne yüzsüz insanmış utanmada kalmamış kimsede
Sizde onun şöförü müsünüz ki bu kafa ya

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.061
Saçını başını yolsaydın :p şaka şaka ne yüzsüz insanmış utanmada kalmamış kimsede
Sizde onun şöförü müsünüz ki bu kafa ya
60 70 yaşında kadın,
Dedim ya bitane arkadaş var yaķın sandığım,akp chp paylasımlarimdan kendini çeken 2aydır beni aramayan,megerse onla oturup dedikodumu yapmışlar bunu duyan ben dururmuyum,hâlaa yüzsüzlukle enver beni götürsün diyosun nasil insansiniz sizya dedim agzima geleni soyledim

Bitterçikilata

Tepki
100.511
60 70 yaşında kadın,
Dedim ya bitane arkadaş var yaķın sandığım,akp chp paylasımlarimdan kendini çeken 2aydır beni aramayan,megerse onla oturup dedikodumu yapmışlar bunu duyan ben dururmuyum,hâlaa yüzsüzlukle enver beni götürsün diyosun nasil insansiniz sizya dedim agzima geleni soyledim
İşleri güçleri yok demek insan çekiştiriyorlar

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Tüm dedeler böylr herhalde bizimki aksine doktor sevmez annem ilaç falan verince sen beni öldürmək istiyom o yüzden veriyon diyor :bayik: :bayilacam:
Geçmiş olsun canım ❤️
Sağolasın canım
Afiyet olsun Ohh ye gitsin ya :haha:
Valla yedim gitti
Ohaaaa maşallah afiyet olsun
Sağolasın
Etrafim öylelerle dolu benim oyuzden insan siliyorum,hic sevmem arkadaşın senin olmadığın yerde savunuyorsa arkadaşındır,senin dedikodunu yapan degil
Öyle valla sonuna kadar haklısın. Neredeyse tüm kadınların ortak sorunu dedikodu tavan her köşede biri diğerini çekiştiriyor neyi alıp veremiyor bu insanlar bilmem

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.061
Sağolasın canım

Valla yedim gitti

Sağolasın

Öyle valla sonuna kadar haklısın. Neredeyse tüm kadınların ortak sorunu dedikodu tavan her köşede biri diğerini çekiştiriyor neyi alıp veremiyor bu insanlar bilmem
Valla hakkettigine gereken cevabı vericeksin,eskiden vermezdimde simdi akıllandım

Bitterçikilata

Tepki
100.511
Sağolasın canım

Valla yedim gitti

Sağolasın

Bakalım yarın ne olacak haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar