Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.541
Sistem düzeldi sanırım 0 +3 a

Olsun beee senimi kırcamSana pazar olsun
Benimkide salıncakta uyudu beee,bugün çok yoruldu,enson domates ekmeye gittikParkta bebe peşinden koşmaktan pert oldum
Artik biliyoruz kimler var aKaptiş daktır ve ben
Bnde Eve zorla soktum ağlaya ağlaya girdikBenimkide salıncakta uyudu beee,bugün çok yoruldu,enson domates ekmeye gittik
Ayy karamuk kızanım benimBnde Eve zorla soktum ağlaya ağlaya girdik
Tam sokak çocuğu oldu bi gör bi o yana bir bu yana koşup duruyorAyy karamuk kızanım benim
Yeterdaa kış bittiTam sokak çocuğu oldu bi gör bi o yana bir bu yana koşup duruyor
Bu daktr bizimle dalga geçiyirSelamlar nasılsınız?
Geçmiş yapmaya vakit bulamadım herkes iyidir umarım. Bugün komşular bendeydi tatilde onca kiloyu almamis gibi bir sofra duzmusum camış gibi de yedimdün mens oldum onun da etkisi var sanırsam. Yarın tartıda şoklar beni bekler. Soframı da paylaşayım da diyetinize motivasyon olsun
Ekli dosyayı görüntüle 41236
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Kapat gözleriniBu daktr bizimle dalga geçiyir![]()
![]()
Ben saç için içiyorum yav@Maya. Lı karabuğday sen ne zaman yapcandüşünüyorsun folik asit başla heee
Ben geçen aldığım yaban mersinlerini dondurdum yulaf lapamda kullandım çok güzel oldu yaa tadı. Bu tarifinde çileklisini gördüm bugün çiko yasağım bitince yaparım
Ee sana bunları kim söyledi peki60 70 yaşında kadın,
Dedim ya bitane arkadaş var yaķın sandığım,akp chp paylasımlarimdan kendini çeken 2aydır beni aramayan,megerse onla oturup dedikodumu yapmışlar bunu duyan ben dururmuyum,hâlaa yüzsüzlukle enver beni götürsün diyosun nasil insansiniz sizya dedim agzima geleni soyledim
2gün önce duydum bahcedeki yengelere söylemis sıkıstırinca ben dedim dediEe sana bunları kim söyledi peki