Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
1 saattir bebeyi uyutmaya çalışıyorum
Ya valla kaç seneden beri uzatmiyorum çocuklar var diye banyodan çıkmak sorun oluyor bu sene boya falan yapmam belki sırf bakım yapmicam hafta da 2 kere. Saçımı yaglayinca hiç saç kremine gerek kalmadı güzel oldu bir de dermokilden saç bakım maskesi aldım şimdi onu da sürdüm 10 dksen de bendensineve gidince saç bakımı yapayım ben de
Benimki uyumuyor ama gece güzel uyuyor çok şükürÇok şükür uyudu
Keratin yaptırabilirsin güzel oluyor 3-4 sene önce yaptırmıştım güzeldi ama bnm düz ve ince yapılı olduğu için çok etki olmadıYa valla kaç seneden beri uzatmiyorum çocuklar var diye banyodan çıkmak sorun oluyor bu sene boya falan yapmam belki sırf bakım yapmicam hafta da 2 kere. Saçımı yaglayinca hiç saç kremine gerek kalmadı güzel oldu bir de dermokilden saç bakım maskesi aldım şimdi onu da sürdüm 10 dk
Öğlen hiç uyumuyor mu?Benimki uyumuyor ama gece güzel uyuyor çok şükür
Ya benimde seyreldi ben birde evde de topluyorum hava almıyor saç birazda ondan sıkılıyorum öyle açık gezemiyorumKeratin yaptırabilirsin güzel oluyor 3-4 sene önce yaptırmıştım güzeldi ama bnm düz ve ince yapılı olduğu için çok etki olmadı
Yok canım bazen işte akşam üstü uykuya dalıyor hemen 1 saat uyuyunca kaldırıyorumÖğlen hiç uyumuyor mu?
ben de hc care yağ aldım haftada 2 onu yapıyorum en az 3 saat bekletiyorum. çok cansız ve inceliyor saç uçlarım toparlanması gerek . bir de masaj tarağı var öncesinde saç derime onunla masaj yapıyorumYa valla kaç seneden beri uzatmiyorum çocuklar var diye banyodan çıkmak sorun oluyor bu sene boya falan yapmam belki sırf bakım yapmicam hafta da 2 kere. Saçımı yaglayinca hiç saç kremine gerek kalmadı güzel oldu bir de dermokilden saç bakım maskesi aldım şimdi onu da sürdüm 10 dk
saf keratinler var onu alıp kendim yapıcam bakım bir gün. güvenilir markaKeratin yaptırabilirsin güzel oluyor 3-4 sene önce yaptırmıştım güzeldi ama bnm düz ve ince yapılı olduğu için çok etki olmadı
Çok küçük değil mi ama öğlen uykusunu bırakması içinYok canım bazen işte akşam üstü uykuya dalıyor hemen 1 saat uyuyunca kaldırıyorum
Keratin sütüm var unutuyorum süreklisaf keratinler var onu alıp kendim yapıcam bakım bir gün. güvenilir marka
Ondan da bakayım olmadı at kılı fırça falan aldımben de hc care yağ aldım haftada 2 onu yapıyorum en az 3 saat bekletiyorum. çok cansız ve inceliyor saç uçlarım toparlanması gerek . bir de masaj tarağı var öncesinde saç derime onunla masaj yapıyorum
Kabak spagettiyse yolla menemende olur ama ben başladım yemek pişirmeğeMenemen ve yoğurtlu kabak var hangisini yollum
Neden şaşırdınız duyduklarima şok olurdunuz aArkamdan konusan annemi arayim gidipte
Ya ben onlara baktım da kararsız kaldımsaf keratinler var onu alıp kendim yapıcam bakım bir gün. güvenilir marka
Yok Ayfer’de pişiyor ne yapıyorsun bakalımKabak spagettiyse yolla menemende olur ama ben başladım yemek pişirmeğe![]()
![]()
Keratin sütüm var unutuyorum sürekli
Eşinde yardımcı olur sana