Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.830
Salata rus buranınkine benziyor
20230618_135833.jpg

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.635
Kül kedisi desek daha mantıklı :hhhhhh: 11 gibi kalktım zaten cilt, saç bakımı derken kahvaltı hazırla yap topla temizle. Sonra çamaşırlar çamaşırlar bitmiyor bitmiyor bitmiyor. Yık yıka yıka. Anca kahve yaptım içiyorum. Şekersiz çikolatayı eritip içine fındık atıp dolaba koydum. Onu yiyorum:krnz:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.830
Kül kedisi desek daha mantıklı :hhhhhh: 11 gibi kalktım zaten cilt, saç bakımı derken kahvaltı hazırla yap topla temizle. Sonra çamaşırlar çamaşırlar bitmiyor bitmiyor bitmiyor. Yık yıka yıka. Anca kahve yaptım içiyorum. Şekersiz çikolatayı eritip içine fındık atıp dolaba koydum. Onu yiyorum:krnz:
Kül kedisi senı :interest:
Pazar olunca hersey üst üste yapmak zorundasın

Şekersiz cikolataya findıkmı pehh

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.830
Huriye, Nuriye , Düriye birde
75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye, Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.

Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
...Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayım da içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.

Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!

Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?...
FB_IMG_1687091603080.jpg

@Bitterçikilata @_ÇikiLata

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.352
Huriye, Nuriye , Düriye birde
75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye, Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.

Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
...Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayım da içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.

Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!

Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?...
Ekli dosyayı görüntüle 41219
@Bitterçikilata @_ÇikiLata
Bunun videosu vardı tel bozulmasa atardım ❤️❤️❤️❤️ dürülüye hangimizdik haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar