Yani bir gariplik olduğu kesin ama birilerinin gelip sürekli burda o niyetle takıldığını sanmıyorum. Bari üye olan olsa da renk gelse yav15 gündür bu şekilde ve kullanıcılardan bakınca çıkıyor girildiği ziyaretçilerin
Yani bir gariplik olduğu kesin ama birilerinin gelip sürekli burda o niyetle takıldığını sanmıyorum. Bari üye olan olsa da renk gelse yav15 gündür bu şekilde ve kullanıcılardan bakınca çıkıyor girildiği ziyaretçilerin
Valla çare yok o kesin pişman mıyım? Şu an değilim umarım iki gün sonra da olmamAfiyet olsun yemişle olmuşa çare yok
Bi kere tıklıyor bence bakan 1 saat kalıyor sayısıYani bir gariplik olduğu kesin ama birilerinin gelip sürekli burda o niyetle takıldığını sanmıyorum. Bari üye olan olsa da renk gelse yav
Bak bakalım nasıllar bn popaça gibi şeyleri vardı sevmedim damak zevkime hitap etmediAyy Azerbaycandan kurabiye geldi bir torba![]()
15tane rus salatası geldi a
haaha
Degisik bisey var icinde baharatmi desem,yarim yedim bıraktım,elmalı sandim icinden beyaz top gibi bisey vardi begenmedimBak bakalım nasıllar bn popaça gibi şeyleri vardı sevmedim damak zevkime hitap etmedi
Zerdeçallı gibiydi bizimki deDegisik bisey var icinde baharatmi desem,yarim yedim bıraktım,elmalı sandim icinden beyaz top gibi bisey vardi begenmedim
Luppo bomba olur kabulüm deBen diyetteyim dedim neden yolluyonuz![]()
Evet tabikisiLuppo bomba olur kabulüm de
Zerdeçallı gibiydi bizimki de
Çikoya at söyler ne olduğunu
Bizimkiler farklıydı hiç böyle değildi
Ay bende bakiyimmbakiyimmAyy Azerbaycandan kurabiye geldi bir torba![]()
15tane rus salatası geldi a
haaha
Oneya merak etdim at bakiyimmDegisik bisey var icinde baharatmi desem,yarim yedim bıraktım,elmalı sandim icinden beyaz top gibi bisey vardi begenmedim
Ya şu ısırıp bıraktığın varya onu taze yicen kim bilir ne zaman yapıldı şekerbura onun ismi
Kakule var içinde kakuleydi dimi ismi dur google amcadan sorayımDegisik bisey var icinde baharatmi desem,yarim yedim bıraktım,elmalı sandim icinden beyaz top gibi bisey vardi begenmedim
Evet evet kakuleKakule var içinde kakuleydi dimi ismi dur google amcadan sorayım![]()