Ay oha diyene bak kendi bir kutu İzmir bombası yemiş benim ki gözüne batıyorOhaaaaaa
Ay oha diyene bak kendi bir kutu İzmir bombası yemiş benim ki gözüne batıyorOhaaaaaa
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun canımbenim çocuklarında burnu akıyor
Ay oha diyene bak kendi bir kutu İzmir bombası yemiş benim ki gözüne batıyor
Evet bittiDedi 6 tane bomba yiyen birisi![]()
![]()
Hele şükür. Damada söyle bidahaki sefer sağlıklı bir şeyler yollasınEvet bitti![]()
Ne yollasın pırasamıHele şükür. Damada söyle bidahaki sefer sağlıklı bir şeyler yollasın![]()
![]()
Nasılda biliyosun![]()
Teşekkürler canımTeşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun
Şevketi bostanNe yollasın pırasamı
Sen mi diyorsunOhaaaaaa
Ooo gelemmiBenim ki daha bitmedi![]()
![]()
![]()
Komşunun çocukuSen mi diyorsun
Yok bee fazla şey düşünüyonuz bence o konuda kime ne yani. Ama yine de garip bu kadar ani ve sürekli. Bence sistem hatası gibi bişe sürekli de olmaz çünküOooo hayırlı yolculuklar
Öldükmü kaldıkmı diye sanırim yada ben öyle tahmin ediyorum
15 gündür bu şekilde ve kullanıcılardan bakınca çıkıyor girildiği ziyaretçilerinYok bee fazla şey düşünüyonuz bence o konuda kime ne yani. Ama yine de garip bu kadar ani ve sürekli. Bence sistem hatası gibi bişe sürekli de olmaz çünkü
Uç uç koşmaOoo gelemmi
Afiyet olsun yemişle olmuşa çare yokEvet yarından sonra tartilcam yarın yolun ödemi vs olur bakalım kaç kilo aldımorda da yiyelim bunu da deneyelim derken her gün mükellef 3 öğün yedik hunharca. 3 kişi yuvarlarsak 9000 TL yemeğe ve yiyeceklere vermişiz genel olarak