Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.998
Haydaa geçmiş olsun dikkat etsin böylede olmaz ki dinlenmeden

Aa ciddi bisey yoktur inşaAllah geçmiş olsun canım

Yapma ya eee acile gitse baksınlar
2 hastanede nasıl oluyor :hımm:
Kalp kapakçığında sorun vardı onun küçüklüğünden beri zaten,
Dinlenmeksizin 2hastane arasinda calisiyor 2kurus fazla alsın diye,
Hele bugun hastaneden çikmıs direksiyon dersine,ordan diger hastane aramis gelirmisin demis gitmis mesaiye,baslamis kalp pirpır atmaya nasıl agliyor nasıl biseymi var kızım dogruyu söyle kizcan diyemi demiyosun anne yok bisey,gelelimmi hayir dedi,ben dururmuyum gittik aldik,aç birde bugun gelcek diye yemek yaptim ac degilim deyip kofte fasulye ekmek nasil yiyor,olmus bembeyaz manyak

Teşekkür ederim ❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.465
Kalp kapakçığında sorun vardı onun küçüklüğünden beri zaten,
Dinlenmeksizin 2hastane arasinda calisiyor 2kurus fazla alsın diye,
Hele bugun hastaneden çikmıs direksiyon dersine,ordan diger hastane aramis gelirmisin demis gitmis mesaiye,baslamis kalp pirpır atmaya nasıl agliyor nasıl biseymi var kızım dogruyu söyle kizcan diyemi demiyosun anne yok bisey,gelelimmi hayir dedi,ben dururmuyum gittik aldik,aç birde bugun gelcek diye yemek yaptim ac degilim deyip kofte fasulye ekmek nasil yiyor,olmus bembeyaz manyak

Teşekkür ederim ❤️
Keşke KPSS ye çalışsa devlete atansa söylesene öyle yapsın hem tatili maaşı saatleri daha iyi
İyi bayılıp kalmamış ameliyathanede

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.998
Keşke KPSS ye çalışsa devlete atansa söylesene öyle yapsın hem tatili maaşı saatleri daha iyi
İyi bayılıp kalmamış ameliyathanede
Dedim kaç kere ona gir kpss enazindan saati belli,dinlemezler iste
Sen aglamasını duysan nekadar kötü kimse yokmus o hastanede birde,aç yorgun olmuş gözler kancanaği,surat beyaz

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.998
Stres ve yorgunluktan olmuştur bir tane hastane zaten zor ne diye ikisine birden gidiyor
Bende bağardim iki kuruş icin canindan ol dedim
Cocuk bitaraftan mesaj atiyor,filiz teyze nolursunuz baksaniza elife bisey olmus,bana söylemiyor ama sesi kötü geliyor,dedim yanindayiz geldik aldik,oh be teşekkür ederim ahaha
Ahh ahh birgun ben ölcem kahırdan

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Bende bağardim iki kuruş icin canindan ol dedim
Cocuk bitaraftan mesaj atiyor,filiz teyze nolursunuz baksaniza elife bisey olmus,bana söylemiyor ama sesi kötü geliyor,dedim yanindayiz geldik aldik,oh be teşekkür ederim ahaha
Ahh ahh birgun ben ölcem kahırdan
Valla hepsi manyak anca bize de dert oluyorlar insanın aklına başka birşey geliyor bunlar böyle olunca

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar