Haydaa geçmiş olsun dikkat etsin böylede olmaz ki dinlenmeden
Aa ciddi bisey yoktur inşaAllah geçmiş olsun canım
Kalp kapakçığında sorun vardı onun küçüklüğünden beri zaten,Yapma ya eee acile gitse baksınlar
2 hastanede nasıl oluyor
Günaydın canım hayırlı cumalarHayırlı cumalarhayırlı sabahlar
Keşke KPSS ye çalışsa devlete atansa söylesene öyle yapsın hem tatili maaşı saatleri daha iyiKalp kapakçığında sorun vardı onun küçüklüğünden beri zaten,
Dinlenmeksizin 2hastane arasinda calisiyor 2kurus fazla alsın diye,
Hele bugun hastaneden çikmıs direksiyon dersine,ordan diger hastane aramis gelirmisin demis gitmis mesaiye,baslamis kalp pirpır atmaya nasıl agliyor nasıl biseymi var kızım dogruyu söyle kizcan diyemi demiyosun anne yok bisey,gelelimmi hayir dedi,ben dururmuyum gittik aldik,aç birde bugun gelcek diye yemek yaptim ac degilim deyip kofte fasulye ekmek nasil yiyor,olmus bembeyaz manyak
Teşekkür ederim
Stres ve yorgunluktan olmuştur bir tane hastane zaten zor ne diye ikisine birden gidiyorElif rahatsızlanmış aradi aglayarak kalbim kötü deyip,2hastanede mesai yapiyor manyak dinlenmeden
Dedim kaç kere ona gir kpss enazindan saati belli,dinlemezler isteKeşke KPSS ye çalışsa devlete atansa söylesene öyle yapsın hem tatili maaşı saatleri daha iyi
İyi bayılıp kalmamış ameliyathanede
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın Hayırlı Cumalar Kızlar
Günaydın hayırlı cumalar canımHayırlı cumalarhayırlı sabahlar
Bende bağardim iki kuruş icin canindan ol dedimStres ve yorgunluktan olmuştur bir tane hastane zaten zor ne diye ikisine birden gidiyor
Günaydın canım hayırli cumalarGünaydın kizlar hayırlı cumalar
Valla hepsi manyak anca bize de dert oluyorlar insanın aklına başka birşey geliyor bunlar böyle oluncaBende bağardim iki kuruş icin canindan ol dedim
Cocuk bitaraftan mesaj atiyor,filiz teyze nolursunuz baksaniza elife bisey olmus,bana söylemiyor ama sesi kötü geliyor,dedim yanindayiz geldik aldik,oh be teşekkür ederim a
Ahh ahh birgun ben ölcem kahırdan
Dedim zaten kızım biseymi var biri biseymi yapti veya dedi veya verdi delirdim aksamValla hepsi manyak anca bize de dert oluyorlar insanın aklına başka birşey geliyor bunlar böyle olunca
Genç işte belki size bu ara yük oldu onun için uğraştıysaDedim zaten kızım biseymi var biri biseymi yapti veya dedi veya verdi delirdim aksam