Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ne diyimİnstegramda görüyorum ama malesef
Sildim herkesi canim telefonlarını belirli kisiler var
Ne diyimİnstegramda görüyorum ama malesef
Ben demiyorum bisey artık sende deme aNe diyim
olur olur en sevdiğimNe istersen o olsun
Mesela cheescake olar mı
Evet pazartesi...çünkü tartiya gideceğiz cuma yersek 2 gün onu yakmaya çalışırızCuma ödül yapmaıcaz demi pazartesi yicez
Börekte olur bak ıspanaklı ama kavur içini bn öyle severim kesin misafirde öyle sever
Evet ben kavurmadan yaparım..Tuzla ovarim...Kavurmadanmı yapıyorlar ıyyyy
Ben ispanagi sevmem zaten börekte biryerde gordümde öyle degildi doğramiş ,üstunede tazesogan dogramis sarmısolur olur en sevdiğim
Evet pazartesi...çünkü tartiya gideceğiz cuma yersek 2 gün onu yakmaya çalışırız
Evet ben kavurmadan yaparım..Tuzla ovarim...
Bol da soğan![]()
Kaptan dediğin öyle hemen silmez kendine gelİnstegramda görüyorum ama malesef
Eskiden ben yemezdim hiç..şimdi bi değişti damak tadımBen ispanagi sevmem zaten börekte biryerde gordümde öyle degildi doğramiş ,üstunede tazesogan dogramis sarmıs
Bn severim böreği de güzel olur heBen ispanagi sevmem zaten börekte biryerde gordümde öyle degildi doğramiş ,üstunede tazesogan dogramis sarmıs
Neden silmeyim kız silen sildi ya biziKaptan dediğin öyle hemen silmez kendine gel
Eskiden ben yemezdim hiç..şimdi bi değişti damak tadım
Sevmedigin pok varmiBn severim böreği de güzel olur he
Kavurup üstüne sarımsaklı yoğurt offf
Taze, kuruolur olur en sevdiğim
Evet pazartesi...çünkü tartiya gideceğiz cuma yersek 2 gün onu yakmaya çalışırız
Evet ben kavurmadan yaparım..Tuzla ovarim...
Bol da soğan![]()
Daha önce yazmıştım varSevmedigin pok varmi
Sayfa sizindir artık aTaze, kuru
Tamamdır o zaman menü yazıyoruz mu sporda mı yapsak ne yapsak ne dersin
Sütlü mütlü biseylerDaha önce yazmıştım var
Süt, kaymak, sütlü şerbetler. Kokoreç ve türleriSütlü mütlü biseyler
Bende goturmedim bugün yediler birbirlerini tatilde napcaz bakalimDişciye gidicem birazdan
Abisinle kalıcaktı gidicem diye sabahın köründe kalkti,göyaaa karnım agriyor diyor bende senle gelcem
Enverle yolladim geri okula gitti sonra Eylül, ahmet cuma karne alcak sadeceBende goturmedim bugün yediler birbirlerini tatilde napcaz bakalim
Attım bitti şimdi kurutmaya attım bitmiyor çamaşır dün katların yerleştirdim1 saattir çamaşırlarla bakışıyoruz![]()
![]()
Lokantada dolmabiber porsiyon 65 tl ohaaa
Ne yicem gecerken gördüm ahic yeme daha iyi