ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Hayırlı akşamlar 

Biraz rahatsızdım tele bakmadım pek o yüzden yoktum
Iyi geceler dicektin sanırımHayırlı akşamlar
Hayırdır gecmis olsun nolduBiraz rahatsızdım tele bakmadım pek o yüzden yoktum
Annen ameliyat oldumu abla? Nasıl geçti?
Ben yeni kendime geliyorum bana daha akşam bile olmadıIyi geceler dicektin sanırım
Abooo bende yatmaya hazırlandim simdi susarsa kız uyucamBen yeni kendime geliyorum bana daha akşam bile olmadı![]()
![]()
![]()
Ben yeni kendime geliyorum bana daha akşam bile olmadıIyi geceler dicektin sanırım
Başım bu tuhafdı dönüp duruyor epeydir yoktu yine başladı dün bugün iyi değildimHayırdır gecmis olsun noldu
Oldu canim simdi iyi ablamda
Yata yatadır agrıBen yeni kendime geliyorum bana daha akşam bile olmadı![]()
![]()
Başım bu tuhafdı dönüp duruyor epeydir yoktu yine başladı dün bugün iyi değildim
MaşaAllah çok şükür çabucak toparlanır inşaAllah
Benimkide uyumadı hala konuşuyor başımda bugün çenesi düştü iyiceAbooo bende yatmaya hazırlandim simdi susarsa kız uyucam
Benimki sosis olayım sen beni yesene diyor hâlaaa bıdı bidıBenimkide uyumadı hala konuşuyor başımda bugün çenesi düştü iyice
Yatmaktanmı başım dönüyor diyosunYata yatadır agrı
Amin canim
Benimki sosis olayım sen beni yesene diyor hâlaaa bıdı bidı
Tansiyonun düşükse başın döner ayaklarını yukarda tutarak uzan iyi gelir hava sıcak mı orda sıcakta etkilerYatmaktanmı başım dönüyor diyosun![]()
![]()
![]()
Mutfağı topluyorum guya 3 gündür bitiremedimşu kafam bi izin verse
ay bu neAllah rahmet eylesin çok üzüldüm
Yaa Allah rahmet eylesin
Amin kızlarAaaa. Allah rahmet eylesin
Amaninnnn bu ne böyleAmin kızlar
Zaten yolda bunu duyduk ardindan birlikte tatile çıktığımız arkadaşın uçağı 2.5 saat rötar yaptı sonra Ankara'da kuzen vardı ayağını kırmış tam da bugün ona da gidemedik ardından Kırıkkale tarafında doğal afete yakaladık resmen sel götürdü ortalığı mahsur kaldık bir süreneyse nihayetinde otele ulaştık
Günaydın nereye aGünaydın
Bebeye kahvaltı yaptırmaya savaşa kısacaGünaydın nereye a