Elif_Eylul
Daimi Üye
- #51.521
Bittere döndüm 3gündür tadelle yok diyete girdiğimin garantisi a

ben de bitter bile yokBittere döndüm 3gündür tadelle yok diyete girdiğimin garantisi a
Lan sen kirli çıkısındır yaaaben de bitter bile yok
Sende chili biberli vardır kesinben de bitter bile yok
Bnde hepsinden var sayın seyircilerben de bitter bile yok
Bnde hepsinden var sayın seyirciler
Lan sen kirli çıkısındır yaaa
vallah hiç bir şey yok, paketli ürün tüketince midem kötü oluyor mecburen bıraktım yani. Dün akşam biraz yedim de kötü yaptı. şimdi de mesela iş yerinde börek var ama onu yersem berbat olcam, o yüzden eve gidip lorlu omlet yapıcam . Galiba benim glutene de intoleransım var bilmiyorum.Sende chili biberli vardır kesin
Zaten paketli gidalardan oluyoruz bütün zehirleri hastalıklarivallah hiç bir şey yok, paketli ürün tüketince midem kötü oluyor mecburen bıraktım yani. Dün akşam biraz yedim de kötü yaptı. şimdi de mesela iş yerinde börek var ama onu yersem berbat olcam, o yüzden eve gidip lorlu omlet yapıcam . Galiba benim glutene de intoleransım var bilmiyorum.
çikolata da aynı işte paketli gıda sonuçta hiç gerek yokZaten paketli gidalardan oluyoruz bütün zehirleri hastalıklari
Normaldir senin midende kötü olmasi,diyorumya cips yiyip aninda midem pert
Tadelle amaaaçikolata da aynı işte paketli gıda sonuçta hiç gerek yok
o da paketli gıda kendini kandırmaTadelle amaaa
Rahtladin heeGülme lan @Cheesecake
Yoğunum beya oğlanı hastaneye götürdüm kendimde göründüm dermatolojiye dünde görümcemle çarşıya gittik eve gelene kadar akşam oldu falan uğraşıyorum öyleNerdesin beya
CUMARTESİ biliyorum dün tartı atmadım çünkü diyete uymadım bir türlü biraz böyle takılayım bakalım ne olacak diyetteyim deyince şanı baskı altındaymışım gibi hissediyorumBilmemki bugün günlerden ne
Sen niye hayırdır bişi yok inşallahYoğunum beya oğlanı hastaneye götürdüm kendimde göründüm dermatolojiye dünde görümcemle çarşıya gittik eve gelene kadar akşam oldu falan uğraşıyorum öyle
CUMARTESİ biliyorum dün tartı atmadım çünkü diyete uymadım bir türlü biraz böyle takılayım bakalım ne olacak diyetteyim deyince şanı baskı altındaymışım gibi hissediyorum
Neyse zaten kimse yok atan attı kardesim bile atmadı herkes yokYoğunum beya oğlanı hastaneye götürdüm kendimde göründüm dermatolojiye dünde görümcemle çarşıya gittik eve gelene kadar akşam oldu falan uğraşıyorum öyle
CUMARTESİ biliyorum dün tartı atmadım çünkü diyete uymadım bir türlü biraz böyle takılayım bakalım ne olacak diyetteyim deyince şanı baskı altındaymışım gibi hissediyorum