Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.724
OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.121
vallah hiç bir şey yok, paketli ürün tüketince midem kötü oluyor mecburen bıraktım yani. Dün akşam biraz yedim de kötü yaptı. şimdi de mesela iş yerinde börek var ama onu yersem berbat olcam, o yüzden eve gidip lorlu omlet yapıcam . Galiba benim glutene de intoleransım var bilmiyorum.
Zaten paketli gidalardan oluyoruz bütün zehirleri hastalıklari
Normaldir senin midende kötü olmasi,diyorumya cips yiyip aninda midem pert

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Yoğunum beya oğlanı hastaneye götürdüm kendimde göründüm dermatolojiye dünde görümcemle çarşıya gittik eve gelene kadar akşam oldu falan uğraşıyorum öyle
Bilmemki bugün günlerden ne
CUMARTESİ biliyorum dün tartı atmadım çünkü diyete uymadım bir türlü biraz böyle takılayım bakalım ne olacak diyetteyim deyince şanı baskı altındaymışım gibi hissediyorum

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.543
Yoğunum beya oğlanı hastaneye götürdüm kendimde göründüm dermatolojiye dünde görümcemle çarşıya gittik eve gelene kadar akşam oldu falan uğraşıyorum öyle

CUMARTESİ biliyorum dün tartı atmadım çünkü diyete uymadım bir türlü biraz böyle takılayım bakalım ne olacak diyetteyim deyince şanı baskı altındaymışım gibi hissediyorum
Sen niye hayırdır bişi yok inşallah

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.121

Neyse zaten kimse yok atan attı kardesim bile atmadı herkes yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar