Elif_Eylul
Daimi Üye
- #51.421
Günaydın canımGünaydınssHayırlı cumalar

Günaydın canımGünaydınssHayırlı cumalar
Günaydın canımGünaydın kizlar
SEn yok olcan yakinda göremicekler a
regl oldum geceGünaydın canımmayalı özlem
minnak hanim
çıtı pıtı
kemik torbası
He napayım buna da şükürGünaydın canım
Yolu bulan birkisi daha, cumadan cumaya giden adamlara benzedin
Hım bebek bebeğe bakçakyılbaşından sonra bebek düşündüğüm için fit olmam lazım. Bir de spora başlayacağım, direkt kas gelişimi için iyi olacak. Paketli gıdaları bu süreçte hayatımdan çıkarttım, karbon az tüketiyorum
evet, inşallahHım bebek bebeğe bakçak
Benim çalışmiyor biliyorum ama haplarda yaramadi ayaklarim şiştiroid az çalışırsa vücutta ödem oluşurmuş, kanal d de doktor söyledi
Pilini çıkartip taksan birde dolu şişe koy bakalim90.00 ama yanlış olabilir kaptan..pili bi gelip bi gitti..önce 92 geldim resim çekmek için tekrar çıktım 90 geldi@Elif_Eylul eski tartım bu diğeri okulda...
Ekli dosyayı görüntüle 41147
Kızımı tarttim 1 kilo eksik çıktı onun da.. şişeyi tam çekti 5.200Pilini çıkartip taksan birde dolu şişe koy bakalim
Asansörde idim@Bitterçikilata lan nerdesin whatsap kapali
Ozaman senin kilo kaçKızımı tarttim 1 kilo eksik çıktı onun da.. şişeyi tam çekti 5.200
Bnm var zaten ilaç kullanıyorum 22 haziranda ultrason çekilecektiroid az çalışırsa vücutta ödem oluşurmuş, kanal d de doktor söyledi
Senin numaran yokhani bana hani bana@Cheesecake
Ortası 91 yazalım..pazartesi zaten diyetisyen..inşallah fazla gelmez..düğünde çok kacirdim hala da çok açık iştahımOzaman senin kilo kaç
Bebek mi koca dana olmuşlar ne bebeğiHım bebek bebeğe bakçak