Günaydın canım

Günaydın canım
Yaaa bildigim kişi olmadan yemem bendeKedi köpek varsa oraya at
Çamaşır suyu sıkarım yukama suyunaYanimda yaparsan yerim
Dışarda nasıl yiyon heeeYaaa bildigim kişi olmadan yemem bende
Napim ama elimde değilVayy çakaloski
Iste sorun orda dısardada çok yemem bulusma dışindaDışarda nasıl yiyon heee
Mangal olacaksa ona aban ateş mikrobu öldürür bn sadece mangala sakladım dersin kendimiBu ben
Pikniğe gitcez şimdiden kara kara düşünüyorum onlar için tabağa alirim kendi yaptığımı yerim onlarınki de yiyormuş gibi gorunurum
He herkesin gözü önünde bakarım güzel görünüyorsa çocuklara yediririmKedi köpek varsa oraya at
Bn yerim ama önce ortaya bi tane beğenirsem 2. Seferde giderizIste sorun orda dısardada çok yemem bulusma dışinda
Mikrop kalmaz ya
Iste bende gidiyorum sonra burasi olmaz diyorumBn yerim ama önce ortaya bi tane beğenirsem 2. Seferde gideriz
Etrafimizdakilere sıksak?Mikrop kalmaz ya
Yok kz mangal değil gitcegimiz yerde mangal yasak ögretmen bilerek seçmedi mangalı herkes evinde bisey yapıp getirecekMangal olacaksa ona aban ateş mikrobu öldürür bn sadece mangala sakladım dersin kendimi
Süper olur da o da fayda etmez çamaşır suyuna yazıkEtrafimizdakilere sıksak?
Peynir ekmekte koy sen çantanaYok kz mangal değil gitcegimiz yerde mangal yasak ögretmen bilerek seçmedi mangalı herkes evinde bisey yapıp getirecek
Yaaa bende güzel olan herseyi yerimŞaka yapıyorum len ayrım yapmam ama bnm için görüntü önemli biraz
Tabi belli kişilerde yiyemiyorum
Ama bn temiz çalışıyorum
Neden derlersePeynir ekmekte koy sen çantana
Olabilir evde beslenmemi hazırlayıp götüreyim kendimlePeynir ekmekte koy sen çantana