Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Sabah tartıda 59 u gördüm yuhhhhh dedim kendime
Amanın
Ooo MaşaAllah kız ye yat aynı kilosun
Yok yav emzirmek sağolsun bakalım kesince nolcaz birkaç aya
Ahaha ama belki almaz yav ben önden arkadan bakınca hamile demezdin sadece top karnım vardı yan dönünce belli oluyodu. O da az kilo alır belki

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.555
Amanın

Yok yav emzirmek sağolsun bakalım kesince nolcaz birkaç aya

Ahaha ama belki almaz yav ben önden arkadan bakınca hamile demezdin sadece top karnım vardı yan dönünce belli oluyodu. O da az kilo alır belki
Belki de bn hamile kedi görünce o aklıma geldi haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.555
Mukabelede bi komşu hamileydi dedim bnde süt poşetleri var vereyim lohusayken fazla sütü sağıp dolaba koyarsın dedim. bebe hasta olunca unutmuştum odasını düzenlerken gördüm verdim, kadın 2 gün önce kontrole git erken doğum yap gel 35 haftalık
Benimde akşam üstü haberim oldu başka komşu dedi bnde hayırlı olsun diye mesaj attım,süt poşetleri çok işe yaradı diyor bebek küvezdemiş ona süt götürüyorlarmış

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.142
Mukabelede bi komşu hamileydi dedim bnde süt poşetleri var vereyim lohusayken fazla sütü sağıp dolaba koyarsın dedim. bebe hasta olunca unutmuştum odasını düzenlerken gördüm verdim, kadın 2 gün önce kontrole git erken doğum yap gel 35 haftalık
Benimde akşam üstü haberim oldu başka komşu dedi bnde hayırlı olsun diye mesaj attım,süt poşetleri çok işe yaradı diyor bebek küvezdemiş ona süt götürüyorlarmış
Negüzel olmus denk gelmis

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
İyi hadi 35 haftalık olmasına sevindim muhtemelen uzun süreli dolunum cihazına bağlanmaz hatta belki hiç baglanmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar