Elif_Eylul
Daimi Üye
- #51.121
Kedi zayıfmiBiz kedi kovalıyoruz...daha doğrusu o kovalıyor ben bakıyorum aslında onunla beraber ben de kovalasın biraz zayıflarım
Kedi zayıfmiBiz kedi kovalıyoruz...daha doğrusu o kovalıyor ben bakıyorum aslında onunla beraber ben de kovalasın biraz zayıflarım
Zayıf zayıf bebek kediler benim kız bayılıyor onları kovalamayaKedi zayıfmi
AmanınSabah tartıda 59 u gördüm yuhhhhh dedim kendime
Yok yav emzirmek sağolsun bakalım kesince nolcaz birkaç ayaOoo MaşaAllah kız ye yat aynı kilosun
A
@Elif_EylulKv ye gittim Almanya’dan kardeşinin kızı gelmişti onlar gidene kadar durdum şimdi geldim eve bebemi doyurup uyutucam inşallah
Belki de bn hamile kedi görünce o aklıma geldiAmanın
Yok yav emzirmek sağolsun bakalım kesince nolcaz birkaç aya
Aama belki almaz yav ben önden arkadan bakınca hamile demezdin sadece top karnım vardı yan dönünce belli oluyodu. O da az kilo alır belki
Yaaa okadar yoğun gectiki sorma bugün ne yedigimi ne okudumu anladımBirde maşallah atmıştın demek okumadan yapıyorsun
Sen benim yazdığımı okuma bi daha da rüyama girme hıhYaaa okadar yoğun gectiki sorma bugün ne yedigimi ne okudumu anladım
Simdide börek yapcam kermese
Ayy onada yorum yapmadım dimeSen benim yazdığımı okuma bi daha da rüyama girme hıh
Ya ama doğru evet çok tatlı kediBelki de bn hamile kedi görünce o aklıma geldi
Bnm kız sıkıştırmadan foto çektim ancaYa ama doğru evet çok tatlı kedi
İnşallahİnşaAllah buluşmamıza vesiledir![]()
Negüzel olmus denk gelmisMukabelede bi komşu hamileydi dedim bnde süt poşetleri var vereyim lohusayken fazla sütü sağıp dolaba koyarsın dedim. bebe hasta olunca unutmuştum odasını düzenlerken gördüm verdim, kadın 2 gün önce kontrole git erken doğum yap gel 35 haftalık
Benimde akşam üstü haberim oldu başka komşu dedi bnde hayırlı olsun diye mesaj attım,süt poşetleri çok işe yaradı diyor bebek küvezdemiş ona süt götürüyorlarmış
He ya şok oldum duyuncaNegüzel olmus denk gelmis
İyi hadi 35 haftalık olmasına sevindim muhtemelen uzun süreli dolunum cihazına bağlanmaz hatta belki hiç baglanmazMukabelede bi komşu hamileydi dedim bnde süt poşetleri var vereyim lohusayken fazla sütü sağıp dolaba koyarsın dedim. bebe hasta olunca unutmuştum odasını düzenlerken gördüm verdim, kadın 2 gün önce kontrole git erken doğum yap gel 35 haftalık
Benimde akşam üstü haberim oldu başka komşu dedi bnde hayırlı olsun diye mesaj attım,süt poşetleri çok işe yaradı diyor bebek küvezdemiş ona süt götürüyorlarmış
İyiyiz çok şükür. Herkesten uzak, olaylardan uzakAmin canim
Siz naptiniz