MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Bende 70 gördüm sabah ama abur cubur dan oldugunu sanmıyorum yemedim çünkü. @Elif_EylulSonu yok valla gitti gidiyor kilolar
Bende 70 gördüm sabah ama abur cubur dan oldugunu sanmıyorum yemedim çünkü. @Elif_EylulSonu yok valla gitti gidiyor kilolar
Ayy Allah hayır etsin malum olmus ben oldum öküzBursa’ya gelmişim sizin köyde camiye gidiyorum. seni aradım gel dedim misafirin vardı sonra geldin mavi gömlek, beyaz pantolon giymişsin kızı emzirecem adamın biri çıkmıyor bayanlar bölümünden Ali amca diyip zar zor çıkardın daha sana nasıl çok kiloluyum dimi derken bebe anniiiiii dedi ve uyandım @Elif_Eylul
HadiyaBende 70 gördüm sabah ama abur cubur dan oldugunu sanmıyorum yemedim çünkü. @Elif_Eylul
Günaydın canim kolay gelsin güle güle kullan insaAllahGünaydın kizlar bu ara ev dağınık şimdi fırın geldi diğerleri cumartesi günü geldi cuma dan beri mutfağı temizliyorum bütün dolap içleri sildim içindekileri yıkadım topladım yerleştirdim hepsini
Ya tam baslicam diyorum sürekli birşey çıkıyor ev anca toplandı 3 günde bugün de oyuncak sepetinin kapağını yere atmışlar üstüne de örtü denk gelmiş bardakları alıp odadan çıkarken ayağım bir kaydı oturdum popomun üstüne şimdi tam kuyruk sokumum agriyor. Zaten temizlikten her yerim kırılıyordu üstüne tuz biber oldu
Sağol canım inşallahGünaydın canim kolay gelsin güle güle kullan insaAllah
Haydaaaa gecmis olsunYa tam baslicam diyorum sürekli birşey çıkıyor ev anca toplandı 3 günde bugün de oyuncak sepetinin kapağını yere atmışlar üstüne de örtü denk gelmiş bardakları alıp odadan çıkarken ayağım bir kaydı oturdum popomun üstüne şimdi tam kuyruk sokumum agriyor. Zaten temizlikten her yerim kırılıyordu üstüne tuz biber oldu
Ayyy Allahim üst üste gelmis yaaaDünde küçük kız kulağıni tutuyordu anne ağrıyor diye akşam onu goturecektik baktım küçük olan da kulağını tutuyor neyse dedim onu da alalım. Gittik ikisine de antibiyotik aldık geldik. Hiç oturamadim haftasonu.
Ay sorma valla yorgunluğun üstüne birde hastaneler De gezdik gece saat 3 kadar uyumadı sabahta 7 de ayaktaydı şimdi uyuttumAyyy Allahim üst üste gelmis yaaa
Ya tam baslicam diyorum sürekli birşey çıkıyor ev anca toplandı 3 günde bugün de oyuncak sepetinin kapağını yere atmışlar üstüne de örtü denk gelmiş bardakları alıp odadan çıkarken ayağım bir kaydı oturdum popomun üstüne şimdi tam kuyruk sokumum agriyor. Zaten temizlikten her yerim kırılıyordu üstüne tuz biber oldu
Geçmiş olsun ablaDünde küçük kız kulağıni tutuyordu anne ağrıyor diye akşam onu goturecektik baktım küçük olan da kulağını tutuyor neyse dedim onu da alalım. Gittik ikisine de antibiyotik aldık geldik. Hiç oturamadim haftasonu.
Aaaa negüzel yemişsin kızBende öğleden önce tartıldım evi temizledim derkene kızın vakti geldi onları doyurdum kızı okula bıraktım yeni oturdum şimdi de lazer vakti
Cuma 69.5
Bugün 70.6 +1.1 hafta sonu durmadan yedim
@Elif_Eylul
ay geçmiş olsunAy sorma valla yorgunluğun üstüne birde hastaneler De gezdik gece saat 3 kadar uyumadı sabahta 7 de ayaktaydı şimdi uyuttum
Çokzel hemdeAaaa negüzel yemişsin kız
Ooo MaşaAllah kız ye yat aynı kilosun