Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.142
Bursa’ya gelmişim sizin köyde camiye gidiyorum. seni aradım gel dedim misafirin vardı sonra geldin mavi gömlek, beyaz pantolon giymişsin kızı emzirecem adamın biri çıkmıyor bayanlar bölümünden Ali amca diyip zar zor çıkardın daha sana nasıl çok kiloluyum dimi derken bebe anniiiiii dedi ve uyandım @Elif_Eylul
Ayy Allah hayır etsin malum olmus ben oldum öküz

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.142
Günaydın kizlar bu ara ev dağınık şimdi fırın geldi diğerleri cumartesi günü geldi cuma dan beri mutfağı temizliyorum bütün dolap içleri sildim içindekileri yıkadım topladım yerleştirdim hepsini
Günaydın canim kolay gelsin güle güle kullan insaAllah ❤️

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Ya tam baslicam diyorum sürekli birşey çıkıyor ev anca toplandı 3 günde bugün de oyuncak sepetinin kapağını yere atmışlar üstüne de örtü denk gelmiş bardakları alıp odadan çıkarken ayağım bir kaydı oturdum popomun üstüne şimdi tam kuyruk sokumum agriyor. Zaten temizlikten her yerim kırılıyordu üstüne tuz biber oldu

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.142
Ya tam baslicam diyorum sürekli birşey çıkıyor ev anca toplandı 3 günde bugün de oyuncak sepetinin kapağını yere atmışlar üstüne de örtü denk gelmiş bardakları alıp odadan çıkarken ayağım bir kaydı oturdum popomun üstüne şimdi tam kuyruk sokumum agriyor. Zaten temizlikten her yerim kırılıyordu üstüne tuz biber oldu
Haydaaaa gecmis olsun :(

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.142
Dünde küçük kız kulağıni tutuyordu anne ağrıyor diye akşam onu goturecektik baktım küçük olan da kulağını tutuyor neyse dedim onu da alalım. Gittik ikisine de antibiyotik aldık geldik. Hiç oturamadim haftasonu.
Ayyy Allahim üst üste gelmis yaaa

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283

Dünde küçük kız kulağıni tutuyordu anne ağrıyor diye akşam onu goturecektik baktım küçük olan da kulağını tutuyor neyse dedim onu da alalım. Gittik ikisine de antibiyotik aldık geldik. Hiç oturamadim haftasonu.
Geçmiş olsun abla ❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.142

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar