Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.152
Ufff Bnmde bebe ağlamayla geldi yanıma ne anlattığını da anlamadım birden kustu halı üst baş kalmadı duşa soktum uyutuyorum
Sanırım suyu çok içiyor:( gerçi sabahtan beri de iştahsız inşallah hasta olmaz da

Değişik bu da midesi bulanınca ağlıyor
Sana benzemis bence:amin :eek:

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Günaydın canim,bizimkide nefes alamıyor uyuyamiyor haliyle bende
Dişim başım tuttu
Geçmiş olsun
Nefes açıcı iğne bişi verseydi keşke
Aman burun temizliği dışında hicbise kâr etmiyo. Buralarda hava kuru ya her gün burun temizliyoz doğduğundan beri. Bizimki sumkurmeyi öğrendi vesileyle :)
Yedin mi bisey acep gece :ssrtcbya:
İnanılır gibi değil ama iki gündür iştahım gitti. Gece de 2.5 saat uyanık durdum bişe yemedim. Bı moda girdim sanki cumaya kadar devam etse de az verip çıksam tatile :komik:

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Haftaya iç Anadolu turu yapcaz oteli arayınca Nevşehir'de balon ne kadar diye de sordum. Ay pahalı olduğunu biliyordum ama bu kadarını da bilmiyordum kişi başı 4500 TL'ye denk geliyor :şok: dedim o paraya eşarplar şallar alırım boşver binmeyelim zaten sabahın 5inde oluyormuş bı de uykusuz kalacam:D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.559
Haftaya iç Anadolu turu yapcaz oteli arayınca Nevşehir'de balon ne kadar diye de sordum. Ay pahalı olduğunu biliyordum ama bu kadarını da bilmiyordum kişi başı 4500 TL'ye denk geliyor :şok: dedim o paraya eşarplar şallar alırım boşver binmeyelim zaten sabahın 5inde oluyormuş bı de uykusuz kalacam:D
Balonları gören oteli seç sabah kalkar izlersin balonları o daha zevkli

Geçen sene biz gittik ama hava rüzgarlı olduğu için balonlar kalkmamış o kadar şanslıyım he izleyemedik
zaten yükseklik korkum var balon bana çok güvenilir gelmiyor da:p:p

Kız sen zaten uyumuyorsun haha

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.152
Geçmiş olsun

Aman burun temizliği dışında hicbise kâr etmiyo. Buralarda hava kuru ya her gün burun temizliyoz doğduğundan beri. Bizimki sumkurmeyi öğrendi vesileyle :)

İnanılır gibi değil ama iki gündür iştahım gitti. Gece de 2.5 saat uyanık durdum bişe yemedim. Bı moda girdim sanki cumaya kadar devam etse de az verip çıksam tatile :komik:
Sağol canim

Bitterçikilata

Tepki
100.559
Rotada hangi iller var
Afyonda var mı rotada biz çok beğenmiştik hele restoranlar efsaneydi yoksa ekle burayı da :haha:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.152

Bitterçikilata

Tepki
100.559

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar