Elif_Eylul
Daimi Üye
- #50.941
Reca ederukSondaki ne
Eline sağlık canım

Sondaki cikonun dombalak olma yolunda kilosu
Reca ederukSondaki ne
Eline sağlık canım
Ay işte zaten uyuyamıyorum bir de öyle ekstra uykusuz kalır mıyım dedimBalonları gören oteli seç sabah kalkar izlersin balonları o daha zevkli
Geçen sene biz gittik ama hava rüzgarlı olduğu için balonlar kalkmamış o kadar şanslıyım he izleyemedik
zaten yükseklik korkum var balon bana çok güvenilir gelmiyor da
Kız sen zaten uyumuyorsun
Afyon bizim için eve tarafında kalıyor canım ya. Ama gittim afyona bildiğim bir yer.Rotada hangi iller var
Afyonda var mı rotada biz çok beğenmiştik hele restoranlar efsaneydi yoksa ekle burayı da
çocuklada ayrı güzel oluyor amaGeçen sene 20 güne yakın yaptıydik tatili son 4-5 gün bizim bebe kudurdu başı iyiydi de. Öyle olunca daha bu sene kısa tutcaz 10 gün yeter dedik her şeyi tadında bırakmak lazımmış. döndüğümde eşiği öptüm
Geçen sene Erzurum çıkış -trabzon-samsun-ankara-bolu-antalya-adana-antep-urfa-mardin-batman-erzurum. Böyle yapmıştık. İlk defa böyle bişe yaptık yani çocuksuz 3 sene gezmedik de velet olduktan sonra gezeceğimiz tuttu
İşte öncesini pek bilmediğimden farkı anlamadım. Sağolasın inşallah güzel geçerÇ
çocuklada ayrı güzel oluyor ama
Şimdiden iyi gezmeler
Ulen iştahım kesildi diye kendimi nazar ettim. Hiç yemek yemedim bugün akşama kadar meyve çerez patlamış mısır ve tonla kurabiye yedim Allah beni iyi etsin
Fazla uyumuştukGünaydın canim
Hayırdır
Geçmiş yapıyorlarsaSabah sabah 4 Ziyaretçi haa
Geçmiş olsun nasıl oldun?Acil dişçiye gidiyorum beynim çıkçak yerinden
Araba koltuğunda oturuyorsa rahat geçer diğer türlü kucakta çok yorucu oluyorİşte öncesini pek bilmediğimden farkı anlamadım. Sağolasın inşallah güzel geçer
Geçmiş olsun şifa olur inşaAllahGeldim dişciye hap verdi enfeksiyon var dedi,otarafla yeme dedi dedim gidiyor agrim var 2kere gittim geldim bu diş için,cerrahi mudahele gerebilir dedi kullan ilaclari dedi
Hayırlara çıkar inşaAllahAksam rüyamda erkek kardesimi gördüm ölmüş mezar yeri arıyorduk ben ağla ağla perişan oldum,kalktım biseymi var dedim eşime hayır olsun dedim,az önce telefon çaldı kardesim napiyosun diye aradı annemin amelyati icin sordu
Aaa geçmiş olsun kuzuya nasıl şimdi ?Ufff Bnmde bebe ağlamayla geldi yanıma ne anlattığını da anlamadım birden kustu halı üst baş kalmadı duşa soktum uyutuyorum
Sanırım suyu çok içiyorgerçi sabahtan beri de iştahsız inşallah hasta olmaz da
Değişik bu da midesi bulanınca ağlıyor
Bence iştahta benzemiyorHangi konuda iştah mı ağlama mı mide bulantısı mı