Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Balonları gören oteli seç sabah kalkar izlersin balonları o daha zevkli

Geçen sene biz gittik ama hava rüzgarlı olduğu için balonlar kalkmamış o kadar şanslıyım he izleyemedik
zaten yükseklik korkum var balon bana çok güvenilir gelmiyor da:p:p

Kız sen zaten uyumuyorsun haha
Ay işte zaten uyuyamıyorum bir de öyle ekstra uykusuz kalır mıyım dedim haha
Rotada hangi iller var
Afyonda var mı rotada biz çok beğenmiştik hele restoranlar efsaneydi yoksa ekle burayı da :haha:
Afyon bizim için eve tarafında kalıyor canım ya. Ama gittim afyona bildiğim bir yer.
Rotamız Ankara başlangıçlı ordan bolu boludan tekrar Ankara üstünden Nevşehir ordan Kayseri ordaaan adanaya iniyoruz ardından kısa bir Mersin sonra finish

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Geçen sene 20 güne yakın yaptıydik tatili son 4-5 gün bizim bebe kudurdu başı iyiydi de. Öyle olunca daha bu sene kısa tutcaz 10 gün yeter dedik her şeyi tadında bırakmak lazımmış. döndüğümde eşiği öptüm haha
Geçen sene Erzurum çıkış -trabzon-samsun-ankara-bolu-antalya-adana-antep-urfa-mardin-batman-erzurum. Böyle yapmıştık. İlk defa böyle bişe yaptık yani çocuksuz 3 sene gezmedik de velet olduktan sonra gezeceğimiz tuttu :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.558
Ç
Geçen sene 20 güne yakın yaptıydik tatili son 4-5 gün bizim bebe kudurdu başı iyiydi de. Öyle olunca daha bu sene kısa tutcaz 10 gün yeter dedik her şeyi tadında bırakmak lazımmış. döndüğümde eşiği öptüm haha
Geçen sene Erzurum çıkış -trabzon-samsun-ankara-bolu-antalya-adana-antep-urfa-mardin-batman-erzurum. Böyle yapmıştık. İlk defa böyle bişe yaptık yani çocuksuz 3 sene gezmedik de velet olduktan sonra gezeceğimiz tuttu :D
çocuklada ayrı güzel oluyor ama
Şimdiden iyi gezmeler ❤️

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Aksam rüyamda erkek kardesimi gördüm ölmüş mezar yeri arıyorduk ben ağla ağla perişan oldum,kalktım biseymi var dedim eşime hayır olsun dedim,az önce telefon çaldı kardesim napiyosun diye aradı annemin amelyati icin sordu
Hayırlara çıkar inşaAllah

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Ufff Bnmde bebe ağlamayla geldi yanıma ne anlattığını da anlamadım birden kustu halı üst baş kalmadı duşa soktum uyutuyorum
Sanırım suyu çok içiyor:( gerçi sabahtan beri de iştahsız inşallah hasta olmaz da

Değişik bu da midesi bulanınca ağlıyor
Aaa geçmiş olsun kuzuya nasıl şimdi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar