Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.559
Velilerle iptal etti ögretmen piknigi,sinirlendi dün okul bahcesinde yaptilar cocuklar,ben tatli arkadas poğca yaptı,yaygı verdim falan,tesekkur etti hoca bana sizden baskasi ilgilenmedi dedi,tatlımın birinide evine götürmüş bardagimi geri getirin hediye o dedim ahaha
Bardak önemli

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Geldim dişciye hap verdi enfeksiyon var dedi,otarafla yeme dedi dedim gidiyor agrim var 2kere gittim geldim bu diş için,cerrahi mudahele gerebilir dedi kullan ilaclari dedi
Ay kullan düzenli bari ağrı yapmasın benimde bi tanesi ameliyatla cerrahın yapmasi gerekiyor ama korkuyorum

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Aksam rüyamda erkek kardesimi gördüm ölmüş mezar yeri arıyorduk ben ağla ağla perişan oldum,kalktım biseymi var dedim eşime hayır olsun dedim,az önce telefon çaldı kardesim napiyosun diye aradı annemin amelyati icin sordu
Rabb'im hayırlara vesile etsin insan bi kaç günde etkisinden çıkamıyor o tür rüyalarda ben öyleyim

Son düzenleme:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.559
Aksam rüyamda erkek kardesimi gördüm ölmüş mezar yeri arıyorduk ben ağla ağla perişan oldum,kalktım biseymi var dedim eşime hayır olsun dedim,az önce telefon çaldı kardesim napiyosun diye aradı annemin amelyati icin sordu
Hayırlara çıkarsın Rabbim

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.152

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar