Elif_Eylul
Daimi Üye
- #31.961
@Hazalın yeni dünyası nerdesin
Ah yavrum yaaKız bugün diyorki anne depremden evimiz yıkılmıcak dime,yıkılırsa okulda kalırız,
Okula giden arkadaşının dedesi aliyor cocugu ayni yerde oturuyoruz,arabayla geliyor hep giderdi bugün yürücem diye agladi,normalde yürümez bile
Geldik eve karsidan eve bakiyor evimiz yıkılmamış diye
Kv geldi gelin modu
Kızlar nasılsıniz![]()
Yarın sabah saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum,oruçlu olanlar saat 16.00kadar atabilirsiniz herkese bol eksiler
@Maya.
@fitmomm
@ÇikolataGözlüm
@_cikiLeta
@Bitttoooo
@Sekerpareeee
@Şişkoletella
@Damlalar
@sulisim
@HiraAyaz
@Seçilmiş
Olsunda görsünHadiyaaa okadar çabukmu emellerine ulaşiyor
Napak simdi![]()
Maşallah muradını eriyor desene
Kvdeye kolay gelsinÇok güzel yakın olması git gğzel olur
Kolay gelsiiiin
Geçmiş olsunBaşım çatlıyor yeminle
Afiyet olsun canımMenüm
Öğle
Yarım kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yoğurt
Kuru domates salatası
Akşam
Yumurta salatası
1 dilim beyaz ekmek
Ara 1 kare bitto 1 hurma
@Elif_Eylul
Nasıl yaniMenüyüde yazmicam misafirliğe gittim yemicektim perşembe diye ama o kadar ısrar ettiler ki mecburen yedim gümbür gümbür geliyorum bekle beni tartı
Tamam ablaKızlar nasılsıniz![]()
Yarın sabah saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum,oruçlu olanlar saat 16.00kadar atabilirsiniz herkese bol eksiler
@Maya.
@fitmomm
@ÇikolataGözlüm
@_cikiLeta
@Bitttoooo
@Sekerpareeee
@Şişkoletella
@Damlalar
@sulisim
@HiraAyaz
@Seçilmiş
Sagol canim sanada gecmis olsunGeçmiş olsunbenimkide çatlıyor :/
Yarın kv gille gitcez pazar döneriz yani ameliyat olmasa da yine gidecektik
Kız bugün diyorki anne depremden evimiz yıkılmıcak dime,yıkılırsa okulda kalırız,
Okula giden arkadaşının dedesi aliyor cocugu ayni yerde oturuyoruz,arabayla geliyor hep giderdi bugün yürücem diye agladi,normalde yürümez bile
Geldik eve karsidan eve bakiyor evimiz yıkılmamış diye
Vallah ya hem yeme içme üstüne regl de olmadım leke şeklinde geliyor moralim sıfır sıfır sıfırNasıl yani
Valla geldi cocuk sevindi eve bakti,giderkende bakarak gitmisti
Menüyüde yazmicam misafirliğe gittim yemicektim perşembe diye ama o kadar ısrar ettiler ki mecburen yedim gümbür gümbür geliyorum bekle beni tartı
Dolunay dolunayVallah ya hem yeme içme üstüne regl de olmadım leke şeklinde geliyor moralim sıfır sıfır sıfır
Sağ ol canımSagol canim sanada gecmis olsun