Ben bişey düşünmedim sen ne yiyonYarın mübarek cuma akşama ne yiyorsunuz
Ben bişey düşünmedim sen ne yiyonYarın mübarek cuma akşama ne yiyorsunuz
Niyemöyle olduki nazarmı oldu yoksa bitter okusaydın biKız 1 saattir ağlıyor susturamadım ama öyle böyle ağlama değil
Kaka yapmış bi de sırtına çıkmış onu açana kadar üstüme başıma işedi bide
Allahtan eşim geldi eve de biraz sustu
Olabilir dün doğum gününde çok büyümüş dediler sürekliNiyemöyle olduki nazarmı oldu yoksa bitter okusaydın bi
Maşallah muradını eriyor deseneBenim kv yatırmıslar hastaneye kp aradım az önce yarın olmazsa pazartesi ameliyat olur dedi
Planlayi defter yapmak istiyorum orda kullanacağım fontlari çıktı alıpBilgisayarda programda desen çiziyorum ve sonra onları tezgaha hazırlayıp veriyorum dokunuyorr.
Bilgisayarla mı ilgili yazı font işi? Eat diye bir prog kullanıyorum
hmm vallah ne desem yalan olur hiç bi bilgim yok word de falan mı yapman gerekir acabaPlanlayi defter yapmak istiyorum orda kullanacağım fontlari çıktı alıp
Becerisi olan değişik fontlarda yazılmışlari elde bakarak yazıyor Pinterest te çokvar el yazısı şeklinde ama ben öyle yapamıyorum...bilg.bi program varsa orda yazıp çıktı alayım dedimhmm vallah ne desem yalan olur hiç bi bilgim yok word de falan mı yapman gerekir acaba
Hat sanatı gibi bir şey yani. Word de falan vardır bence yazı karakterleri, benim yazıyla hiç işim olmuyor daBecerisi olan değişik fontlarda yazılmışlari elde bakarak yazıyor Pinterest te çokvar el yazısı şeklinde ama ben öyle yapamıyorum...bilg.bi program varsa orda yazıp çıktı alayım dedim
Bı bakayım bariHat sanatı gibi bir şey yani. Word de falan vardır bence yazı karakterleri, benim yazıyla hiç işim olmuyor da
Baya iyiki yazdirmisimMaşallah kuzuya okul bayaaa şeylere katkısı oldu
Yakınımda yokya olsa istiyordumMaşallah ne güzel olmuş
Darısı başımıza artık
Sen onu bi de jimnastiğe yazdır hiç nefes almasın pert olsun
Valla banada demin dank etdiAaaa yarın cuma
Off ben bı ara izledim böyle videolar kesin Hindistan'da dur seyretmedim
Tam ağzınıza layık kızlar deneyin tarifi mökemmel
Size yağları böle yapmıyorlar dimi
Çok güzel yakın olması git gğzel olurBnde ramazandan sonra reform pilatese başlamayı düşünüyorum inşallah tabi bizim binanın altına açılmış hemde yakın yer
Tabi eşime kalsa öyle yerler çok güvenli değilmiş miş miş
Kolay gelsiiiinBenim kv yatırmıslar hastaneye kp aradım az önce yarın olmazsa pazartesi ameliyat olur dedi
Şu bebeleri evden çıkarmadan neden okumuyosunuz heeeeOlabilir dün doğum gününde çok büyümüş dediler sürekli
Bi oğlana dediler bi kıza çok büyümüş diye diye bi hal oldular yeminle![]()
okudumda yeni yeni sakinledi
Bende unutmuşidimValla banada demin dank etdi
Benim eylülde bugün menopoz da sanirimŞu bebeleri evden çıkarmadan neden okumuyosunuz heeee