Elif_Eylul
Daimi Üye
- #30.821
Boruyumu sardin onumu diyonEkli dosyayı görüntüle 39850
Nasıl olmuş? Belim koptu yaparken, fayanslardan destek almaktan parmak izi de olmuş
Boruyumu sardin onumu diyonEkli dosyayı görüntüle 39850
Nasıl olmuş? Belim koptu yaparken, fayanslardan destek almaktan parmak izi de olmuş
Afiyet olsun canım . Ramazan dan önce yapayım ben de aklıma düştüDışarda yedik
Onu kaplamayın diyolaaaaEkli dosyayı görüntüle 39850
Borumu laynOnu kaplamayın diyolaaaa
Gızzz yakın olsada her hafta gitsek bu master chefde 1. Olan serhat varya onun burger dükkanı var burgerleri varya möhteşemmmDışarda yedik
Hee boru doğalgaz borusuBorumu layn
Sonra ben neden kilo aldim neden düşemedimGızzz yakın olsada bu master chefde 1. Olan serhat varya onun burger dükkanı var burgerleri varya möhteşemmm
Kaptiş beni dövecek
1 ay olmultur kaptiş en son yediğimde yazmıştım ama o hafta kilo verdim hemideSonra ben neden kilo aldim neden düşemedim![]()
![]()
Kimbilir nereye sakladiTv kumandası kayıp bulamıyoruz trt çocuk açık kaldı
Sorma en son elindeydi daha yokKimbilir nereye sakladi
YessBoruyumu sardin onumu diyon
Yap yap, ramazanda dışarda hiç yenmiyorrrAfiyet olsun canım . Ramazan dan önce yapayım ben de aklıma düştü
NiyeeeeOnu kaplamayın diyolaaaa
AGızzz yakın olsada her hafta gitsek bu master chefde 1. Olan serhat varya onun burger dükkanı var burgerleri varya möhteşemmm
Kaptiş beni dövecek
Serhat hangisi uzun kıvırcık saclimiYess
Yap yap, ramazanda dışarda hiç yenmiyorrr
Niyeeee
Ahha kardeşimle mehmet şefin yanında çalıştı. Serhatta oraya gelip hamburger yapıyormuş, hiç beğenmemiş kardeşim
![]()
Yasakmış öyle diyolaaaYess
Yap yap, ramazanda dışarda hiç yenmiyorrr
Niyeeee
Ahha kardeşimle mehmet şefin yanında çalıştı. Serhatta oraya gelip hamburger yapıyormuş, hiç beğenmemiş kardeşim
![]()
Yohh diğeri. O BarbarosSerhat hangisi uzun kıvırcık saclimi
HEe seyretmedigim icinYohh diğeri. O Barbaros
Ayyy burger king heeee bööoYasakmış öyle diyolaaa
Ya bizim gittiğimiz başka yerde vardı bozmuş bunu denedik çok güzeldi
Yada ilk yedik diye öyle geldi
Bnm için burger king 1. Haha
4 tane ye büyük boy kesmez seni
Ya yeminle eşim hissetmiş gibi bana büyük boy tadelle getirmiş bende canım cikilat istediydi dedim kalp kalbe karşı diyor gömdüm vallah affetmedimGecen yedim vallahaaa billahaaaa