Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aaaaa yarım bardaktan azcık az portakal suyu içtim çocuklara sıkmıştım kalanı içtim
@Elif_Eylul
@Elif_Eylul
Tatlı her zmn yenir yaKız yemişin yaBen lokma tatlısı yedim bugün ölmüşlere dökmüşler Allah kabul etsin
Aaaaa senmi çok tatlıEkli dosyayı görüntüle 39849beni giflemişler
Onu da yiyekAaaaa senmi çok tatlı
Hadi inşallahDuş alamda gelem yarın kısmetse oruca kalkayim
Aldım bakalım duşumuzu kismetHadi inşallah
Bnde inşallah
Yemekhanede yedim... turşu vardı yemedim...2 dilim portakal yedim salata olsaydida keşke yeseydim güzel olurduAfiyet olsun canım
2dilim portakal yerine 1tane giderdi
Bol salata giderdi
Milföyun her şeyi güzel oluyor zaten çıtır çıtır
Milföy den pide yaptim ben cokguzel.oldu
turşuda ye canim hafta ortasi,bazı seyleri kesmemek lazim,sonra patlak vermesin,bir leğen salata yap götür yanindaYemekhanede yedim... turşu vardı yemedim...2 dilim portakal yedim salata olsaydida keşke yeseydim güzel olurdu
Dışarda yedikSosuna ben domates,sarımsak,soğan,kapya biber,kekik ve karabiber firinliyorum..sonra blenderdan geçiriyorum..güzel oluyor köz kokulu..makarnaya da kullanıyorum bunu..
Mayonez evde yaparsam kullanıyorum
Tursuyla aram yok...bide bu aralar sıkayım hafta sonunu dengelemem lazimturşuda ye canim hafta ortasi,bazı seyleri kesmemek lazim,sonra patlak vermesin,bir leğen salata yap götür yaninda
Yumurta göte gelince söylenir öyle şeylerOğluşumun yarın deneme sınavı varmış canım okul 7.30 da haber veriyor...ve hangi konular olacak kimse bilmiyor.... şaka gibi yaa...
Sınıf öğretmenimizin kizida bizim.sinifta kadın bu kadar gaaalesiz rahat
Merak etme kaptan adam gibi yedimAdam gibi yeseler bari
Iyi bok ye mayaMerak etme kaptan adam gibi yedim
Ama bak mideme hiç dokunmuyor o, ayran içtim salak gibi bağırsaklar bağırıyorrrIyi bok ye maya