Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Evi temizledim çok şükür
Bn eve anahtarla giriyorum herkes gibiGit seni ve bittoyu istemiyoruz
Orta bnm bulunduğum elit semt oluyorKeskeeeeeee birgün ama olucak inaniyorum ortada bulusalim
Evet canim olmus gördümNiğde’de 5.3 deprem olmuş
Ardahan’da çığ düşmüşEvet canim olmus gördüm
O gene birden arabalarin üstüne kaya gibi inmisArdahan’da çığ düşmüş
Allahım afadından korusunTedirgin uyuyoruz artık vallaha. Her uyandığımda gözüm lambada. Eşim yer yatağında yatıyor hissederim bir şey olsa diye. Çok şükür bizim evde bir şey hissedilmiyor ama sallandik diye sürekli birileri arıyor ya da mesaj atıyor tedirgin oluyor insan
Vallah yapacaktım yerim diye yapmadımAğlayan pastalı olsun
Ohaaaa 85mi yok artikAyy bi enerji bi enerji fena temizlik yapıyorum%85 zam yapılınca insana her türlü çalışma azmi geliyormuş beeee
Bereketini hayrını gör mayalıAyy bi enerji bi enerji fena temizlik yapıyorum%85 zam yapılınca insana her türlü çalışma azmi geliyormuş beeee
Ay oha bende şok oldum hiç beklemiyordum. Memnun oldukları işçilerine güzel zam yaptılar elden kaçırmamak için. İsabetli karar yoksa firma değiştircektim şu an kazandığımdan daha fazlasına ama bikaç kuruş için gerek yokOhaaaa 85mi yok artik![]()
![]()
![]()
Amin amin canımm ilaç gibi geldi vallah bi ton borçBereketini hayrını gör mayalı
Rabbim iş rastlığı versin canim sağlıklı olda çalışAy oha bende şok oldum hiç beklemiyordum. Memnun oldukları işçilerine güzel zam yaptılar elden kaçırmamak için. İsabetli karar yoksa firma değiştircektim şu an kazandığımdan daha fazlasına ama bikaç kuruş için gerek yok
Amin amin canımm ilaç gibi geldi vallah bi ton borç
Hadi bakalımAy oha bende şok oldum hiç beklemiyordum. Memnun oldukları işçilerine güzel zam yaptılar elden kaçırmamak için. İsabetli karar yoksa firma değiştircektim şu an kazandığımdan daha fazlasına ama bikaç kuruş için gerek yok
Amin amin canımm ilaç gibi geldi vallah bi ton borç
Afiyet olsun canim25 şubat menü
Öğleden sonra =biraz patates kızartması,köfte,1 haşlanmış yumurta,4 dilim kaşar peyniri, 1 dilim ekmek
Akşam =karışık meyve tabağı,2 avuç pizza kraker
Su 3 3,5 lt olur
@Elif_Eylul
Bu ne gızz düzgün yemek ye ya25 şubat menü
Öğleden sonra =biraz patates kızartması,köfte,1 haşlanmış yumurta,4 dilim kaşar peyniri, 1 dilim ekmek
Akşam =karışık meyve tabağı,2 avuç pizza kraker
Su 3 3,5 lt olur
@Elif_Eylul