Ben yiyemezken bogazından nasıl gecti yazıkŞey 3-5 cips yedim şimdi oğlandan tuzlu ya tansiyona iyi geliyor diye
Ben yiyemezken bogazından nasıl gecti yazıkŞey 3-5 cips yedim şimdi oğlandan tuzlu ya tansiyona iyi geliyor diye
Allah seniOfff suyuna bana bana yemeden de tadı çıkmaz heeee
Aksama oğlan aldı cips korkufilmi izlicez diye simdi uyumusBen yiyemezken bogazından nasıl gecti yazık
löp diyeBen yiyemezken bogazından nasıl gecti yazık
Güzel oluyor dimeeeAllah seni
Siz her gece ana ogul film mi izliyonuz hemde cipsler mısırlarAksama olan aldı cips korkufilmi izlicez diye simdi uyumus
Bnm eşim yemek üstüne yer onlarıAynen ya...bi de onlar normal vakitte yiyor zaten ben ödülden ödüle
Anammm uyumuş mu kuzucukAksama olan aldı cips korkufilmi izlicez diye simdi uyumus
Gısgançç sen gocanla izleyip yerken biz bişi diyiz mi heeeSiz her gece ana ogul film mi izliyonuz hemde cipsler mısırlar
Aç mı kalsın kötü gaptan
NoooooooAnaaa bu neee cok tatlı gözüküyorlar![]()
![]()
![]()
![]()
bende yiyebilir miyim acabeb
Bn kısa kol pantolonBende en ince tuniğimle gittim![]()
Hııı hic de izlemiyoz yemiyoz bi kereGısgançç sen gocanla izleyip yerken biz bişi diyiz mi heee
ÇarpılcennnnHııı hic de izlemiyoz yemiyoz bi kere
Bilmiyom ki resmini atayım pişmemiş halinin bi bakınBörülce mi karnı siyah diğer yeri beyaz
At bakemBilmiyom ki resmini atayım pişmemiş halinin bi bakın
Afiyet olsun canımSabah : 1 kupa Nescafe, 3 dilim kadar ekmek ile peynir ve zeytin
Öğlen : 1.5 tavuk sarma, 1.5 dilim ekmek, 1 büyük bardak soğuk süt ile Nescafe
Akşam yok
@Elif_Eylul @ÇikolataGözlüm