_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tadı çok güzel kuru fasulye kıvamında tadi var ama inan adını bilmiyorumAnammm bune

Tadı çok güzel kuru fasulye kıvamında tadi var ama inan adını bilmiyorumAnammm bune
Tadı güzelse ye gitsinValla bende bilmiyorum barbunya değil pişince de esmer siyah suyu çıkıyor
Anam yolladı 3 senedir varlar ara ara yiyoz anama da teyzem yollamış. Teyzem ekmiş büyütmüş ama inan adını bilmiyorum. Kara fasulye deniyor dedi annem ama İnternetten baktım kara fasulye küçük ve simsiyah bununla alakası yok bu başka bişiNerde buldun bacum ilk defa gördüm
Demek cinsi o salata yap güzel olur aradaAnam yolladı 3 senedir varlar ara ara yiyoz anama da teyzem yollamış. Teyzem ekmiş büyütmüş ama inan adını bilmiyorum. Kara fasulye deniyor dedi annem ama İnternetten baktım kara fasulye küçük ve simsiyah bununla alakası yok bu başka bişi))
Tadı ve görüntüsü barbunya ile alakası yok ama bulucam adını inşallahTadı güzelse ye gitsin
Barbunyanın suyu kara çıkar bacum yanerden aldın sorsana bakım neymiş
Aratsana görseli Google amcadanTadı ve görüntüsü barbunya ile alakası yok ama bulucam adını inşallah
Ooo efsane oluyor piyazı arada yapıyorumDemek cinsi o salata yap güzel olur arada
Seçemiyo Meksika fasulyesi gösteriyorAratsana görseli Google amcadan
Yaşlanmış he o daSeçemiyo Meksika fasulyesi gösteriyor)) o kahverengi beyaz
Buldum galibaYaşlanmış he o da
Organik Barbunya biseysiymisAnam yolladı 3 senedir varlar ara ara yiyoz anama da teyzem yollamış. Teyzem ekmiş büyütmüş ama inan adını bilmiyorum. Kara fasulye deniyor dedi annem ama İnternetten baktım kara fasulye küçük ve simsiyah bununla alakası yok bu başka bişi))
Presponun kara devleri ismiBuldum galiba
Anammm yurdışından Batum’dan neyin suyla geldi tohumları acep teyzeneBuldum galiba
Bilmiyom ki bu kadın nerden buluyor garip garip tohumları senelerdirAnammm yurdışından Batum’dan neyin suyla geldi tohumları acep teyzene
Dili algıla diyince yunanca cıkıyorBilmiyom ki bu kadın nerden buluyor garip garip tohumları senelerdirh
Olabilir ama sanırım Kara dev ismi . Şaşırdım buluncaOrganik Barbunya biseysiymis
He bende öyle yaptım çeviriyeDili algıla diyince yunanca cıkıyor![]()
Teyzem sen ne yaşıyonHe bende öyle yaptım çeviriye)) Yunanistan üretimi . Şaşkınım şuan
Teyzen Yunan o zmnHe bende öyle yaptım çeviriye)) Yunanistan üretimi . Şaşkınım şuan
Gızz kilosu da kaç tela heeBuldum galiba