Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Zengin barbunyası @_DeryaSultan_ bacum
Çok pahalı imiş bize göre . Teyzem yunan değil kııız bildiğin Artvin li işteGızz kilosu da kaç tela hee
Çok mu baya çok pahalıÇok pahalı imiş bize göre . Teyzem yunan değil kııız bildiğin Artvin li işte
Kocam bunu ilk gördüğünde zehirlenmeyek sakın demiştiZengin barbunyası @_DeryaSultan_ bacum
Anam bu sene yine sordu fasulye lazım mı yollarim diye . Anne hala bitiremedim dedim. Sizde aç mı geziyonuz yesenize diyorduKocam bunu ilk gördüğünde zehirlenmeyek sakın demiştihah . Teyzem her haltı bulur eker yetiştirir. Meksika fasulyesi de yollamış bir sürü inan 3 senedir onun fasulyelerini yiyoz . Beyaz eşek fasulyesi normal fasulye kilo kilo dağıtmış anneme de bize de yollasın diye
Afiyet olsun canımmKahvaltı foto
13:00 3yk yoğurt ekmeğin ucu 1 parmak helva şine 2 yk leblebi
Ara foto 1 pk çubuk kraker
18:30 1 biber dolması 4 yk kereviz brokoli salatası
@Maya. @Elif_Eylul
Afiyet olsun canımÖğlen: biraz tavuk ciğeri, 2-3 küp patates, 3 kaşık erişte, yoğurt
Akşam: hamburger( 2 ev yapımı köfte, yarım hamburger ekmeği, 1 chedar, 1 turşu) biraz ayferde patates, ayran
@Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenü iftar yaptım
Yediklerim 1 kase yoğurt
1 tabak zeytin yağlı siyah fasulye ( gördün zaten kaptanım![]()
)
Sonrasında 1 tane ananaslı malt içecek içtim
Bir kupa kahve ve 2 kare bitter yapacam birazdan
@Elif_Eylul
Karalar bağlamışsın belliCanım Karam yemek istiyor
Taş kadayıfı olsaa halka tatlı olsaaa . Nerden geldi aklıma bunlar. Acayip canım çekti ama yemeyecemKaralar bağlamışsın belli
Ayyy sen acayipsin tamam anladim benTaş kadayıfı olsaa halka tatlı olsaaa . Nerden geldi aklıma bunlar. Acayip canım çekti ama yemeyecem
Göstermeden yiyiverem garıYicegin vakte kadar sakla bundan sonra![]()
![]()
![]()
![]()
Ayyy sen acayipsin tamam anladim ben
Afiyet olsun canımMenüm dünle aynı sayılır @Elif_Eylul @Maya.
Uyanınca maydanoz suyu
Kahvaltı 1 wasa üzerine çeyrek avakado limon ,çay
Ara kahve,1 incir 2 ceviz
Yeşil çay
Öğle 5 kaşık ıspanak,3 kaşık bulgur,salata
Ara kahve,6 badem,1 elma
Saat 5 gibi açlık vurdu
Akşam 6 kaşık makarna ,salata az turşu
Rezene içeceğim..